Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν αύριο οι εργασίες για το open mall στον πεζόδρομο της Νάουσας


Ξεκινούν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Νάουσας, οι εργασίες για την δημιουργία του νέου ανοιχτού κέντρου εμπορίου, open mall.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί του πεζόδρομου της Παναγούλη στην πόλη της Νάουσας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας, στο πλαίσιο του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ», προϋπολογισμού: 1.240.000 €.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο χρόνο από τον δήμο Νάουσας, οι παρεμβάσεις αφορούν πεζοδρομήσεις (ξέχωρες από εκείνες του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης), νέο φωτισμό, νέο εξοπλισμό, έξυπνες εφαρμογές, παρεμβάσεις στοχευμένης αισθητικής στις προσόψεις των καταστημάτων κ.ά.), με στόχο να καταστεί το κέντρο ένας ελκυστικός χώρος για δημότες και επισκέπτες, με δράσεις Πολιτισμού, Εκπαίδευσης κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ