Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Ναουσαίος που έμαθε τους Ρώσους να τρώνε κασέρια - Διαθέτει φάρμα και τυροκομική μονάδα

Στην τηλεόραση του Alpha φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Τρεμπελής, ένας δραστήριος επιχειρηματίας από την Ημαθία, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και να ανοίξει μια επιχείρηση στην Ρωσία. 

Μετά από πολλά χρόνια που δραστηριοποιήθηκε στη Νάουσα, πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει ριζικά την ζωή του και να δοκιμάσει την τύχη του σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δίπλα στα σύνορα της Εσθονίας. 

Όπως δήλωσε στον παρουσιαστή Νίκο Μάνεση, είναι πολύ ευχαριστημένος από την διαμονή του εκεί και ότι οι επιχειρήσεις του πάνε από το καλό στο καλύτερο. Τόνισε πως οι Ρώσοι λατρεύουν τα κασέρια και έχουν μεγάλη αδυναμία στα καπνιστά. 

Όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία ανέφερε πως στην αρχή, υπήρξε ένας φόβος, αλλά όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δείχνουν να ηρεμούν, χωρίς ουσιαστικά να αλλάζει η καθημερινότητα των πολιτών.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ