Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Πασσάς μπαίνει στην διοίκηση της Βέροιας

Αν και καθυστερημένα, η αλλαγή έρχεται στον ΝΠΣ Βέροια, με τις ενέργειες να είναι ριζικές τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Όπως ανέφερε το sportsfan.gr, ο Αγάπιος Αναστασιάδης εξέφρασε την πρόθεσή του να αλλάξει τα δεδομένα της ομάδας και ήδη έχουν ξεκινήσει σημαντικές βελτιωτικές κινήσεις στην ομάδα.

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Πολλαετίδη για τον πάγκο της Βέροιας, οι “κυανέρυθροι” προχώρησαν σε μια νέα προσθήκη, αυτή τη φορά διοικητική, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Παναγιώτη Πασσά.

Μάλιστα, στο προσεχές διάστημα θα αλλάξει όλη η διοίκηση και μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε να ανακοινωθούν όλα τα ονόματα.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Πασσάς;

Ο Παναγιώτης Πασσάς είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις στο Πρωτοδικείο Βέροιας, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. “Γέννημα-θρέμμα” της πόλης της Βέροιας, ζει σε αυτή και ασκεί μάχιμη δικηγορία σε διάφορους τομείς του δικαίου (αστικό, ποινικό, εμπορικό, αθλητικό, ευρωπαϊκό δίκαιο κ.α.), διατηρώντας το δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Μητροπόλεως 35 (άνωθεν Ε.Λ.Τ.Α.). 

Αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, έχοντας κατά το παρελθόν σημαντική πολιτική δράση και συμμετοχή στα κοινά της πόλης καθώς και παρεμβάσεις στο διαδικτυακό αλλά και τον τοπικό τύπο. Επί σειρά ετών υπήρξε αθλητής του Συλλόγου καλαθοσφαίρισης “Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας”, με πολλές συλλογικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Σήμερα παραμένει ενεργός αθλητής ως μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Υπήρξε επίσης ιδρυτικό και ενεργό μέλος (ως Αντιπρόεδρος και Γραμματέας) του Ορειβατικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βέροιας “Vermount”, μιας ομάδας νέων ανθρώπων με πλούσιο περιβαλλοντικό έργο στην περιοχή μας (δενδροφυτεύσεις, δασοπροστασία κ.α.). 

Ως μέλος του νέου Δ.Σ. της “Π.Α.Ε. Βέροια” επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις του με το νέο και πολύ δραστήριο πρόεδρο της ομάδας κ. Αγάπιο Αναστασιάδη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει η ομάδα της πόλης μας τη δύσκολη περίοδο που διανύει και να ανέλθει εκεί που της αξίζει.

22 σχόλια:

  1. Μαθαμε και που εχει γραφειο ο μεγαλοδικηγορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη επιτυχια κυριε Πασσα μακαρι να βοηθησετε τη Βασιλισσα να βρει το δρομο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tώρα σίγουρα μας βλέπω στο σχολικό πρωτάθλημα !!!
    Βρέ που πάμε που έλεγε και ο Αυλωνίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή Παναγιώτη!! Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιόλογος άνθρωπος και δικηγόρος !Καλή δύναμη φίλε μου Παναγιώτη! καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάμε όλοι να βοηθήσουν την Βέροια κάποτε ήταν η βασίλισσα του βορρά δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ που είναι κάποτε ήταν το καμάρι της Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηματοδότης βρέθηκε;
    Όλα τα άλλα είναι πασαλείμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου....πρέπει να βάλει χρήματα;....έχουν χαζεψει όλοι.

      Διαγραφή
    2. Μυαλά υπάρχουν μπόλικα , μυαλά με χρήματα δεν βλέπω ..... όπως απάντησε παλιός πρόεδρος σε ερώτηση " - Πρόεδρε να 'πω κάτι .....όχι , λεφτά έχεις ? " .....Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  10. Η vermount υπάρχει ακόμα η απλά το γράψατε για να μεγαλώσετε το βιογραφικό ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε κανεναν που να ξερει το τοπι και να το.σπρωχνει στο πλεκτο θα φερετε; Μια ντουζινα κανονικους ποδοσφαιριστες χρειαζεται η ομαδα τι να τον κανει τον δικηγορο; το γηπεδο που πεφτει ξερει; Σαρωτικες αλλαγες εξαγγηλατε που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αλλες ομαδες ανακοινωνουν παιχτες και η Βεροια δικηγορους ωρε που παμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους πόντους θα τους παίρνουμε στα δικαστήρια με προσφυγές.

      Διαγραφή
  13. Φέρτε πισω τον Ζαφείρη ρε και αφήστε τους μορφωμένους και τους ειδικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι αυτοι που ευχηθηκαν συγχαρητηρια στον κυριο ας παρουν ενα διαρκειας των 100 και να τες οι μεταγραφες του Γεναρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω την επομενη φορα που θα χρειαστω νομικες συμβουλες θα ρωτησω εναν ποδοσφαιριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ