Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντύθηκε Χριστουγεννιάτικα ο Χώρος Τεχνών

Ο Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας μεταμορφώθηκε σ' έναν εκπληκτικό χώρο για τα Χριστούγεννα, φορώντας τα πιο λαμπερά του στολίδια. Η μαγεία της εορταστικής περιόδου είναι εμφανής σε κάθε γωνιά, από τον είσοδο έως τα πιο απόμακρα σημεία του χώρου.

Η επιμέλεια του στολισμού ανήκει στη διακοσμήτρια και μέλος Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, κ. Αθηνά Τζιούρτζια, η οποία με τον μοναδικό της τρόπο κατάφερε να δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό χώρο γεμάτο χρώματα και φωτεινά στοιχεία. Η υπογραφή της Αθηνάς Τζιούρτζια είναι ξεκάθαρα ορατή σε κάθε λεπτομέρεια, προσδίδοντας στον χώρο έναν αέρα μοναδικής και προσεγμένης αισθητικής.

Το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική σύνθεση που συνδυάζει τη ζεστασιά των Χριστουγέννων με τον πνευματικό πλούτο της τέχνης. Ο Χώρος Τεχνών αποτελεί πηγή έμπνευσης και χαράς για τους επισκέπτες, οι οποίοι ευγνωμούν θερμά την κ. Αθηνά Τζιούρτζια για την προσφορά της στη δημιουργία αυτού του μαγικού χώρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ