Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Trick or Treat? Το «my choice» γιόρτασε το Halloween!


Κέρδισε τις εντυπώσεις με την πιο... spooky διακόσμηση!
Την πιο... τρομακτική αλλά διασκεδαστική γιορτή του χρόνου γιόρτασαν καθηγήτριες και μαθητές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «my choice».

Μια γιορτή που αν και μας έρχεται από τις χώρες του αγγλοσαξονικού κόσμου, τα τελευταία χρόνια λατρεύουμε να την γιορτάζουμε και στην χώρα μας και να στολίζουμε με σκαλισμένες κολοκύθες, φαντάσματα και τρομακτικές φιγούρες. Εξάλλου, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, τα παιδιά, πέρα από την γλώσσα, να μυηθούν και στα έθιμα και παραδόσεις των χωρών.


Έτσι, το διήμερο 30 και 31 Οκτωβρίου, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «my choice», διοργάνωσε ένα υπέροχο Halloween Party! Το φροντιστήριο στολίστηκε με κολοκύθες, φανάρια, φαντάσματα και τρομακτικές φιγούρες, ετοίμασε και υπέροχα μπισκότα σε ανάλογα σχέδια, ενώ τα παιδιά φόρεσαν τις spooky μάσκες και ξεχύθηκαν για «Trick or Treat?» στα καταστήματα της περιοχής.

Η ξεχωριστή διακόσμηση του φροντιστηρίου έκλεψε πάντως τις εντυπώσεις σε όλη την περιοχή, ενώ τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγήτριες του φροτνιστηρίου, το διασκέδασαν με το παραπάνω!
































Στοιχεία επικοινωνίας

«my choice» Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027

Στείλτε μας email στο: mychoiceveria@yahoo.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ