Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μουσίτσα» ο Σαββίδης, τον πήρε χαμπάρι ο «Τίγρης» - Τρελαμένος ο Βαγγέλας, βάλτε Πρόεδρο τον DPG

Κataskopos speaking
Και φτάσαμε στο πρώτο τέταρτο του πρωταθλήματος με τους 4 προεδράρες να παίζουν τα ρέστα τους για το πρωτάθλημα. Η διαφορά πλέον του Αλαφούζου με τον «Τίγρη» και τον Βαγγέλα είναι μόλις 1 βαθμός και με την «Ρωσική αρκούδα» μόνοι δύο βαθμοί. 

Προσπαθώ να ψυχολογήσω τον Ιβάν Σαββίδη. Έχει από το καλοκαίρι σκυλιάσει και θέλει δύο πράγματα. Πρώτον, να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και δεύτερον να φτιάξει το νέο γήπεδο της Τούμπας. Γνωρίζει πολύ καλά, πως αν πάει σε καταμέτωπη επίθεση με τους άλλους τρεις, θα χάσει. Για τον λόγο αυτό, παίζει την μπαλίτσα της «μουσίτσας». Λάου-λάου και να σηκώσει την κούπα αλά Ρεχάγκελ. Το παίζει αουτσάιντερ και θέλει να χτυπήσει στο τέλος σαν την κόμπρα. 

Όμως ο φίλος του, ο «Τίγρης», είναι παλιά ταναπού στα γήπεδα. Τα έχει φάει με το κουτάλι! Τον έχει πάρει χαμπάρι, αλλά παίζει στα όρια του οφσάιντ. Δεν θέλει να ξαναμαλώσει με τον κολλητό του. Τα γεγονότα του 2019 είναι περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα. Κανείς δεν προδικάζει πως δεν μπορεί να ξαναγίνει ένας πυρηνικός πόλεμος, όπως εκείνη την αλησμόνητη χρονιά. 

Από την άλλη πλευρά ο Βαγγέλας, το θέλει το πρωτάθλημα σαν τρελός. Είναι θέμα εγωισμού για εκείνον. Θέλει να ξεπεράσει τον Κόκκαλη και να φτάσει τα 50 πρωταθλήματα. Και θέλει αυτό να συμβεί πριν πεθάνει ο Σωκράτης! Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον, πριν κλείσει τα μάτια του ο Μίστερ Ιντρακόμ, να τον δει να τον ξεπερνάει. 

Για τον φαλάκρα, τι να πω; Άλλη μια χρονιά, τα ίδια και τα ίδια. Απορώ με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού πως αντέχουν τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα; Τον βλέπω πάλι να φτάνει στην πηγή, αλλά να μην πίνει νερό. Ρε εσείς, βάλτε τον DPG για Πρόεδρο, να πέσουν και τα τσιμέντα της Λεωφόρου. Φανταστείτε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ηγείται του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και να βάζει μπουρλότο στη Super League. Να ξέρετε, πως αν γίνει κάτι τέτοιο, εγώ θα γίνω Βάζελος στα γεράματα!

5 σχόλια:

  1. Είσαι άσχετος απο μπάλα και προσπαθεις να το παιξεις Γεωργιου στο παρασκηνιο αλλα εισαι πουθενας... τραβα στο καφενειο σου ρε γερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΣΚΟΠΕ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ PAY-ROLL ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τον κι ας μην άργησε! Κατάσκοπε, μέτρα σχόλια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5-0 τα κεντρικά το υποκαταστημα ο μουσιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. me rossous proedrous pernis champion league kipelo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ