Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μούρτης: «Αυτή την Αστυνομία θέλουμε και μας αξίζει»

Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Ημαθίας, σε αναρρωτική άδεια (!) συνέλαβε επ' αυτοφώρω δράστη για απάτη σε ηλικιωμένο

«Συγχαρητήρια στις αρχές που έδρασαν άμεσα σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης. Αφορμή στάθηκε η σύλληψη δράστη που εξαπάτησε ηλικιωμένο στη Βέροια. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Κάποιοι θα πουν αυτή είναι η δουλειά σας… Εγώ θα πω Μπράβο σε αυτούς που σήμερα στη Βέροια έκαναν τη δουλειά τους πολύ πολύ καλά! Οι περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων τείνουν να εξελιχθούν σε μάστιγα… Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Ημαθίας, οχι μόνο εκτός υπηρεσίας αλλά και σε αναρρωτική άδεια συνέλαβε επ αυτοφώρω δράστη για απάτη σε ηλικιωμένο…

Αστυνομικοί της δημόσιας ασφαλείας εξιχνίασαν και δυο ακόμα περιπτώσεις… Αυτή την αστυνομία θέλουμε και αυτή μας αξίζει! Αισθάνομαι υπερήφανος επειδή σας ξέρω, αισθάνομαι υπερήφανος γιατί σας εκπροσωπώ!

ΥΓ: Για να μην αδικώ κανέναν, success story χωρίς ΔΙ.ΑΣ. δεν υπάρχει!»

2 σχόλια:

  1. καλά, οι αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας και με αναρρωτική άδεια, πιάνουν απατεώνες. Οι αστυνομικοί εντός υπηρεσίας, που χαίρουν άκρας υγείας τι κάνουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ