Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με βραδιά Μουσικής και Λόγου έπεσε η αυλαία της θεματικής εβδομάδας του «Έρασμου» για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο η θεματική εβδομάδα του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», με αφορμή την 25η Νοέμβρη, η οποία έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/11), η αυλαία έπεσε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας με την εκδήλωση, η οποία είχε ως τίτλο «Δωσ’ μου ένα όραμα ν’ αντισταθώ».

Η βραδιά ξεκίνησε με την Πρόεδρο του «Έρασμου», Γιούλη Φωστηροπούλου να προλογίζει την εκδήλωση, μιλώντας για την προσφορά του συλλόγου, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο οποίος εκθείασε τη λειτουργία του συλλόγου και ανάλογων προσπαθειών.

Ακολούθησε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο παρουσίασε τη συνολική προσφορά του «Έρασμου» και το έργο που επιτελεί, μαζί με τις εκδηλώσεις που συχνά διοργανώνει με επιτυχία.

Ακολούθησε η θεματική βραδιά Μουσικής και Λόγου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια της Ελένης Αναγνώστου, με τη συμμετοχή της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας και της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΙΓΕΣ» Βεργίνας. Στην εκδήλωση συμμετείχε φιλικά η Ερμηνεύτρια και Μουσικός Μάγδα Θεοσίδου. Ακούστηκαν τραγούδια και διαβάστηκαν λογοτεχνικά αποσπάσματα σχετικά με τη βία κατά των γυναικών.

Κείμενα διάβασαν οι: Ελένη Αμανατίδου, Χριστίνα Καραλή, Ευδοξία Μανωλοπούλου, Φράξη Τζίμα, Όλγα Χειμωνίδου, Κλειώ Χατζοπούλου, Ντίνα Παντούλη και Σπύρος Καραγιάννης. Παίζει και χορεύει η Δέσποινα Γιάγκογλου. Στα κρουστά η Όλγα Αλεξίου. Κιθάρα, Κωστής Χαλάτσης. Κείμενά τους διαβάζουν επίσης, η Έλσα Κορνέτη, η Πόπη Φιρτινίδου και η Γιώτα Φωτιάδου - Μπαλαφούτη.

Σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας, στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών έγινε συλλογή τροφίμων, για τη διανομή δεμάτων αγάπης σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, κατά την εορταστική περίοδο.





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ