Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λωτός, το μυθικό φρούτο που ταξιδεύει από τη Βέροια στην Ολλανδία

Ο Λωτός, το μυθικό φρούτο που χαρίζει μια απίστευτη γεύση και έχει υγιεινά οφέλη, βρίσκει τον δρόμο του από τη γοητευτική Βέροια προς την

μακρινή Ολλανδία. 

Ο Δημήτρης Ραφαηλίδης, παραγωγός λωτών από το Βέρμιο, μίλησε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για το μυθικό φρούτο που καλλιεργεί και την παραγωγή του που ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Λωτός, πλούσιος σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, γίνεται ο πρωταγωνιστής στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Η εκπομπή αναδεικνύει τον πλούτο του Λωτού, τονίζοντας τη σημασία των βιταμινών κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. 

Οι γεωπόνοι από την Ημαθία μοιράζονται τα μυστικά της καλλιέργειας του Λωτού, ενώ οι τηλεθεατές παίρνουν μια γευστική πρόγευση από το φρούτο που ταξιδεύει από τον ελληνικό τόπο στον παγκόσμιο χάρτη.

Ο Λωτός γίνεται επικεντρο και των καθημερινών τραπεζών, καθώς η μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο αποτελεί αναμφισβήτητο αποτέλεσμα της δημοφιλίας του. Έτσι, ο Λωτός συνεχίζει το ταξίδι του, ενώ η εκπομπή προσφέρει μια μαγική εισαγωγή στον κόσμο του φρούτου που ενώνει πολιτισμούς με γεύση και υγεία.

4 σχόλια:

  1. Κάτι μας είπες για τον λοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απορω αν ο δημητρης εχει μπει στη ζωη του σε χωραφι. κριμα που βγαινουν στα καναλια εμποροι οπως ο συγκεκριμενος και το παιζουν παραγωγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τζαμπατσηδες τεμπελιδες με το λωτο ολοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...μαθαμε το Μανγκο και την Παπαγια ...αλλα απο Λωτους ...μπα δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ