Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βlack Friday στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» - Όλα τα προϊόντα -20% και δώρο ένας καφές!

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα ενόψει Βlack Friday το «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» που βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας. Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση του καταστήματος, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου όλα τα προϊόντα θα προσφέρονται με έκπτωση 20% και σε κάθε αγορά θα δίνεται δώρο ένας καφές! 



Στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 8 (τηλ. 2331100888) θα βρείτε τεράστια ποικιλία προϊόντων, με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας: Ξηροί καρποί, σοκολάτες, μαρμελάδες, μέλια, αλκοολούχα ποτά, τσάγια, μπαχαρικά, όσπρια, γλυκά του κουταλιού και πολλά ακόμη, συνθέτουν μια πραγματική εμπειρία γεύσης, που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία.



Πρωταγωνιστής πάντα ο καφές, που αλέθεται και ψήνεται κάθε μέρα για φρεσκάδα και άρωμα σε κάθε φλυτζάνι. Μια βόλτα στον συγκεκριμένο κατάστημα θα σας βάλει σίγουρα σε mood Χριστουγέννων και θα καλύψει απόλυτα τις επιθυμίες σας!

Φύγαμε για Βlack Friday στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ