Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξανά μαζί μετά από 45 χρόνια

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 45 ολόκληρα χρόνια έκαναν να βρεθούν έξι αγαπημένοι συμμαθητές, οι οποίοι αποφάσισαν να ξανασμίξουν, όσο κι αν

αυτό ήταν δύσκολο, αφού οι αποστάσεις χωρίζουν τους ανθρώπους. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου σε γνωστό ουζερί της Μητροπόλεως. Παρόντες ήταν ο Τίκας Σωτήρης, ο Τσακτανης Ηλίας, ο Τσακιρίδης Χρήστος, ο Τζιμικος Μιχάλης, ο Τυφλίδης Αναστάσιος και ο... χαμένος για 45 χρόνια Σερασίδης Δημήτρης.

Όπως είναι λογικό, η συγκίνηση όλων ήταν πολύ μεγάλη και είχαν να θυμηθούν παλιές ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια. Χαμογελαστοί πόζαραν μπροστά στον φακό και ευχήθηκαν πάντα να ανταμώνουν και να... ξεφαντώνουν!

4 σχόλια:

  1. ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!! Γεια σου μάγκα Σερασίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας ρε αλάνια, Γιώργος από Βέροια με θυμάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάσου Αμύγδαλα , η καλλίτερη παρέα , έστω έξη .....να είστε καλά και στα πενήντα , που κάναμε εμείς ....Τσιαμήτρος Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΜΙΞΑΜΕ ΜΕΤΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΌΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΈΝΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΜΕΊΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΈΡΟΙΑ. ΔΗΜΉΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ