Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόκκαλης ή Μαρινάκης; Τι λέτε ρε παιδιά;

Kataskopos speaking
Πω, πω, τι τετράμπαλο ήταν αυτό του ΠΑΟΚ. Ακόμα ζαλισμένοι είναι οι γαύροι. Περίμεναν πως θα νικήσουν εύκολα με 2-0 ή 3-0 και ξαφνικά στον πίνακα του γηπέδου έβλεπαν 0-4. 

Μεγάλη μπάλα η ομάδα του Λουτσέσκου. Άλλα τρία ημίχρονα να παίζανε, αλλά τόσα γκολ θα βάζανε. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν τρύπια. Αριστερό μπακ δεν υπήρχε, ο Ρουντινέι όταν ανέβαινε ξεχνούσε να επιστρέψει και τα αμυντικά χαφ ήταν για κλάματα. 

Για 'μενα οι MVP ήταν ο Μπράντον και ο... ποιος Μούρκ. Αυτό το παιδί τρέχει, τρέχει, τρέχει και όλο νομίζεις πως είναι στο ίδιο σημείο. Σκέτη οφθαλμαπάτη! Φοβερό ματς και η τετράδα πίσω με άρχοντα Κεντζιόρα, πύραυλο Κουλιεράκη, στρατιώτη Σάστρε και φωτιά Μπάμπα. Ο Μεϊτέ δεν ήταν και τόσο καλός, αλλά είχε δίπλα του το κομπιουτεράκι Οζντόεφ που έκανε τα πάντα! Τάισον και Ζίφκοβιτς ήταν οι ηγέτες που ξεσήκωναν τους υπολοίπους. 

Και επειδή το ερώτημα πάντα θα υπάρχει... Κόκκαλης ή Μαρινάκης; Τι λέτε ρε παιδιά; Με τον έναν πήρες 14 στα 15 πρωταθλήματα, πήγες στους 8 του Champions League, είδες παικταράδες όπως Ριβάλντο, Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Τζόρτζεβίτς, Καρεμπέ, Ζε Ελίας και με τον άλλον παίζεις με το ζόρι στο ΟΥΕΦΑ, αγωνίζεσαι με Ρέτσο στην άμυνα και δυσκολεύεσαι να πάρεις πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει σύγκριση. Θα επέτρεπε ποτέ (είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά) ο «φρύδιας» να χάσει με 0-4 μέσα στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ. Ποτέ των ποτών! 

Γάτα ο Ρουμάνος... Μόλις πήγε στο 80' χαλάρωσε το παιχνίδι να τελειώσει πιο κόσμια, μπας και το χωνέψουν καλύτερα οι Ολυμπιακοί. Έφαγε δύο γκολάκια και τους έριξε τυράκι. Άλλο να χάνεις με 0-4 και άλλο με 2-4. Μια σκέτη τεσσάρα θα συσπείρωνε πιο πολύ την ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός στις δύσκολες καταστάσεις πάντα συσπειρώνεται. Το έχει στο dna του. Όταν τον κοιμήσεις όμως, του παίρνεις τα σώβρακα. Όπως ακριβώς έκανε και ο ΠΑΟΚ, με την ήπια ανακοίνωση που εξέδωσε πριν το ματς, ότι «θέλουμε κόσμο να έχει το γήπεδο»!

13 σχόλια:

  1. Καλά τα λες...ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε άσχετε, ο ΠΑΟΚ δεν ειχε νικησει τον Ολυμπιακο του Κοκκαλη με 2-4 για τον θεσμο του κυπελλου και πήρε τον τίτλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος Μαρινάκης ρε ο Κόκκαλης ήταν Προεδράρα, ο άλλος είναι μονο για μπριζόλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρινάκης βέβαια. δεν υπαρχει συγκριση. αγαπαει τρελα τον ολυμπιακο ο αλλος αγαπουσε πιο πολυ τις επιχειρησεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o αρβανιτιδης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας χαλασε η παραγκα του Κοκκαλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω ψηφιζω σαλιαρελη δεν χρωσταω κυριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εκεί στον βεροιώτη είστε χωριαταραίοι και άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι καραγκιώζηδες του ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ