Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια ο Καραμίχος - Επισκέφθηκε την Μ.Α.μ.Α.

Υπέγραψε τα συμβόλαια, με τα οποία, προσφέρει όλα τα έσοδα του βιβλίου του στην Μέριμνα

Στο νέο χώρο των ατόμων με αυτισμό στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α., οι άνθρωποι της δομής υποδέχθηκαν τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο.

Μέσα στον όμορφο χώρο, που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, τα παιδιά, οι έφηβοί και οι νέοι στο φάσμα του αυτισμού, θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για μάθηση, για κοινωνικοποίηση, για διασκέδαση και τις ευκαιρίες να ονειρευτούν...

Ο Πρεσβευτής της Μ.Α.μ.Α και πολύ καλός φίλος του συλλόγου Γιώργος Καραμίχος, βρέθηκε για λίγες μέρες στη Βέροια και με την ευκαιρία υπέγραψε τα επίσημα συμβόλαια με τα οποία, προσφέρει ΟΛΑ τα έσοδα από το βιβλίο που γράφτηκε αποκλειστικά για τη Μ.Α.μ.Α. Όλοι οι συντελεστές του βιβλίου προσφέρουν τα έσοδα στο σύλλογο.


Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για τη δική τους καθημερινότητα και την αγάπη τους για την ζωή. Είναι ένα παραμύθι για τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

«Υπήρχε μια ζεστή ατμόσφαιρά μεταξύ μας και οι συζητήσεις πολλαπλές. Μοιραστήκαμε πολλές σκέψεις και ιδέες για το ‘αύριο’ του συλλόγου, για τη συνεργασία με νέους φίλους και υποστηρικτές, για εκδηλώσεις που θα προσφέρουν χαρά, διασκέδαση αλλά και οικονομική υποστήριξη στο σύλλογο που τόσο έχουμε ανάγκη, για εξωστρέφεια και δικτύωση μας με το εξωτερικό, και πολλά άλλα» αναφέρει η ανακοίνωση της Μέριμνας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ