Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλλιστεία... νταλίκας στα Γιαννιτσά

Δεν έχουν οι νταλίκες δικαίωμα να γίνουν βασίλισσες της 0μορφιάς, αγαπητές φίλες και φίλοι; Φυσικά και το έχουν, και στα καλλιστεία νταλίκας που έγιναν χωριό Αξός των Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο μπόρεσαν να το αποκτήσουν. Σαν σούμα, κάπου 180 φορτηγά μαζεύτηκαν για να διεκδικήσουν τον τίτλο Miss Ελλάς Νταλίκα.

Όπως είπε ένας από τους υπεύθυνους, είναι η δεύτερη φορά που γίνεται το εν λόγω event. Ο κάθε νταλικέρης μόνος του δηλώνει την κατηγορία που αγωνίζεται το φορτηγό του (πχ, εξωτερική εμφάνιση). Στη συνέχεια, η αρμόδια κριτική επιτροπή βάζει τη βαθμολογία και τελικά κάνει την απονομή.

Μια εκδήλωση, στην οποία μαζεύτηκε τόσος κόσμος, όσο και το κοινό των κανονικών καλλιστείων, αφού στη Βόρεια Ελλάδα χιλιάδες οδηγοί ασχολούνται με τις μεταφορές, τις εισαγωγές και τις εξαγωγές. Οι ίδιοι, ωστόσο, φροντίζουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και από άποψη... αισθητικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ