Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καφές Ηλιάδη»: Ένα ταξίδι 65 ετών με το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ

Σας περιμένουμε Βενιζέλου 8, για 
να περιπλανηθείτε στις γεύσεις και τη μοναδική ποιότητα

Έχουν περάσει περισσότερα από 65 χρόνια από τότε που οι αδελφοί Ιωακείμ και Πρόδρομος Ηλιάδης αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί για τη μία κοινή αγάπη που είχαν… τον καφέ! Πάντα με αγάπη και μεράκι καβουρδίζουν ελληνικό καφέ και πρόσφεραν στους πελάτες και φίλους τον πιο αρωματικό και γευστικό ελληνικό καφέ της πόλης. Από αυτή τους την απόφαση λοιπόν, μπήκαν τα θεμέλια για να είναι σήμερα ο “Καφές ΑΣΣΟΣ Ηλιάδη” καινοτόμος στο τομέα του καφέ. 

Σας προσκαλούμε να περιπλανηθείτε στις γεύσεις και τα αρώματα του καφέ μας καθώς και να ανακαλύψετε πως η επιχείρηση αυτή κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόπιστες στον κλάδο του καφέ! 

Περνώντας τα χρόνια, η 2η και η 3η γενιά, εκτός από τον ελληνικό καφέ προχώρησε στην παραγωγή του καφέ φίλτρου και espresso επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα στο φλιτζάνι τους.

Το όραμα μας είναι να είμαστε πάντα η κορυφαία εταιρεία καφέ ανώτερης ποιότητας (speciality coffee) στην Ελλάδα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τους καλύτερους καφέδες της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η αποστολή μας είναι να εισάγουμε ανώτερης ποιότητας καφέ και μέσα από εντατική έρευνα και συνεχή αναζήτηση να δημιουργήσουμε και στη συνέχεια να προτείνουμε στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά μοναδικά γευστικά προφίλ καφέ, χάρη στη τεχνογνωσία και στη μακρόχρονη εμπειρία που έχει η εταιρία στο τομέα της παραγωγής, επιδιώκοντας πάντα την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας.

Στο πλήρως ανανεωμένο κατάστημα, επί της οδού Βενιζέλου 8 στη Βέροια, θα βρείτε τεράστια ποικιλία προϊόντων, με την υπογραφή της ανώτερης ποιότητας Ηλιάδη: Ξηροί καρποί, σοκολάτες, μαρμελάδες, μέλια, αλκοολούχα ποτά, τσάγια, μπαχαρικά, όσπρια, γλυκά του κουταλιού και πολλά ακόμη, συνθέτουν μια πραγματική εμπειρία γεύσης, που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία.

Πρωταγωνιστής πάντα ο καφές, που αλέθεται και ψήνεται κάθε μέρα για φρεσκάδα και άρωμα σε κάθε φλυτζάνι.

Καφές ΑΣΣΟΣ Ηλιάδη
Βενιζέλου 8, Βέροια
Τηλ.: 2331100888









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ