Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποχέτευσση Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης


Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στο κτίριο Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) επί της οδού Κεντρικής 203, υπογράφθηκε η σύμβαση του έργου με τίτλο «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτηρίων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεση τους με την ΕΕΛ Βέροιας».

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Προέδρου Δ.Σ της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιου Διαμάντη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΠΥΡΑΜΙΣ Α.Τ.Ε».

Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.806.533,21€ χωρίς ΦΠΑ και αφορά το 1ο υποέργο της πράξης. Επίσης τα υπόλοιπα δύο υποέργα αφορούν τις εργασίες αρχαιολογικών εκσκαφών και της σύνδεσης με τα δίκτυα ΔΕΔΔΗΕ των αντλιοστασίων ακαθάρτων στην Λυκογιάννη και στη Νέα Νικομήδεια.

Ειδικότερα θα κατασκευασθούν 10.600m αγωγών, 260 φρεάτια επίσκεψης από συνθετικά υλικά, 6.200m καταθλιπτικού αγωγού, 9 φρεάτια αερεξαγωγού και 11 φρεάτια εκκένωσης.

Το δίκτυο του εσωτερικού αγωγού αποχέτευσης προβλέπεται να κατασκευασθεί από αγωγούς διπλού δομημένου τοιχώματος και τα φρεάτια από πολυμερές υλικό τα οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη στεγανότητα στο δίκτυο.

Το καταθλιπτικό δίκτυο προβλέπεται να κατασκευασθεί από σωλήνες πολυαιθυλενίου ΡE 80 (με ελάχιστη απαιτούμενη αντοχή MRS8 = 8 MPa), με συμπαγές τοίχωμα.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι 18 μήνες από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών.

9 σχόλια:

  1. Η λογική λέει ότι αυτές τις συμβάσεις θα πρέπει να τις υπογράφει ο Δήμαρχος και όχι ο πρόεδρος , διότι στον δήμαρχο ιστορικά μένουν τα έργα και όχι σε κάθε πρόεδρο ......άσχετα τι λέει ο νόμος .....στο παρελθόν ο δήμαρχος ήταν και πρόεδρος , καλημέρα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε μου , έτσι είναι , τι θα ΄πει ο πρόεδρος , ο δήμαρχος έχει την ευθύνη , λες να χόρτασε ο δήμαρχος και δίνει φαγητό στους υπόλοιπους , σωστά !

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες , αλλά ποιος σε ακούει , αυτοί τις καρέκλες ακούνε !

      Διαγραφή
  2. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΒ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ενοχλεί αυτός ο πρόεδρος ε;;;ίσως γιατί κατάφερε τόσα πολλά σε τόσο λίγο σχετικά καιρό;;;μετράτε έργα ή χάσατε το μέτρημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε να ευχαριστεί τον ΕΣΠΑ , που επιδοτεί 100% τα έργα και περισσότερο τους πρώην δημάρχους από την ίδρυση της δευαβ , τον Ανδρέα , Γιάννη & Χαρούλα . Νόμος 1069 ΦΕΚ Α΄191/23.8.1980 , που τον υπογράφει με ημερομηνία ..... Εν Αθήναις τη 19 Αυγούστου 1980 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ! Εάν μα ενοχλεί είναι ότι βρήκε ο αγράμματος έτοιμα φασούλια και τρώει !

      Διαγραφή
  4. Στο Μακροχωρι υπάρχουν γειτονιές εδώ και χρόνια 6 7που δεν μπήκαν στο δυκτιο αποχέτευσης τι θα γίνει;Εντωμεταξύ υπάρχει και μελέτη από το 2013 50.000€ τίποτα δηλαδή για την ΔΕΥΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα στο λύσει ο πρόεδρος , αυτά λέμε ,το έργο του Μακροχωρίου είναι δύσκολο , με δύσκολους δημότες....υπομονή φίλε μου και χαιρετισμούς στον πρόεδρο .....να πας να του τα πεις....έτσι είναι η δημοκρατία ....βαρέθηκα !

      Διαγραφή
    2. Ακόμα χρωστούν στην δευαβ από χρέη μεταφοράς από την πρώην δευααπ ........

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ