Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η NOVACERT αποχαιρετά με συγκίνηση τον Αντώνη Μέλλιο

Τον επί χρόνια συνεργάτη της γεωπόνο, Αντώνη Μέλλιο, που κηδεύτηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μακροχώρι, αποχαιρετά με μεγάλη συγκίνηση η «Novacert».

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών εργαζόμενος στην εταιρεία, από το ξεκίνημά της. Μια ολόκληρη ζωή έδινε τη δική του μάχη, με αξιοπρέπεια, με υπομονή, με θάρρος και με αισιοδοξία. Υπόδειγμα ήθους, συναδελφικότητας και επιστημονικής κατάρτισης. Έτσι θα τον θυμόμαστε!

Όλοι εμείς στη Novacert, η διοίκηση και το προσωπικό, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά και στους οικείους του αγαπημένου μας Αντώνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Ο Αντώνης Μέλλιος έδινε μάχη με χρόνια προβλήματα υγείας, όμως παρέμενε ενεργός σε όλα τα μέτωπα, κοινωνικά και επαγγελματικά, συνδέοντας το όνομά του με την εταιρία συμβούλων Novacert ΕΠΕ, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών ως Γεωπόνος. 

2 σχόλια:

  1. Ειχα την τύχη και την ευλογία να τον γνωρίσω λόγω της δουλειάς μου τα τελευταία 2 χρόνια. Υπεροχος άνθρωπος με παροισια καλοσύνη και ευγένια. Κρίμα δεν το χωράει ο νους μου. Καλό ταξίδι Αγαπητέ Αντώνη ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου και να έχεις καλό Παράδεισο. Στην αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο υπέροχα παιδιά του Θερμά συλλυπητήρια και να ειναι γεροί να τον θυμούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερή η οικογένεια του και οι φίλοι του που τον είχανε κοντά τους αυτά τα χρόνια. Υπέροχος άνθρωπος. Πάντα με το χαμογελο. Ελαφρύ το χωμα που τον σκεπάσει. Να νιώθουν περηφάνια τα παιδιά του. Σπάνιος άνθρωπος ο Αντώνης.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ