Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ηθική, το μαύρο χρήμα και ο λευκός θάνατος

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την σύλληψη δύο ατόμων στην Χαλκιδική, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. συνοδευόταν με μια φωτογραφία που απεικόνιζε τα 75.000 ευρώ που κατασχέθηκαν από την αστυνομική επιχείρηση. 

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς, μα πόσο «μαύρο χρήμα» διακινείται στην κοινωνία μας, την ώρα που η πλειοψηφία του κόσμου δουλεύει έντιμα και με το σταυρό στο χέρι. Κάποιοι δήθεν «μάγκες» που στο βωμό του χρήματος σκορπούν τον λευκό θάνατο στη νεολαία μας και κάποιοι ηθικοί άνθρωποι, που ζούνε με αρχές και αξίες!

1 σχόλιο:

  1. Αλβανοι και ελληνες απο φτωχες οικογενειες που μπλεκονται σε συμμοριες ασχολουνται με αυτα. Γιαυτο στα 25 τους τους βλεπετε με ακριβα αμαξια υψηλου κυβισμου. Τα υπολοιπα ναρκωτικα τα κρατανε για διακιννηση σε τουριστικα μερη και μεγαλα νυχτερινα κεντρα. Σκυλια ανιχνευτες σε ολους τους νομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ