Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ό,τι χρειάζεται κάθε αγρότης, θα το βρει στο Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος


Με κάθε αγορά ψαλιδιού ή αλυσοπρίονου, μπαίνεις στην κλήρωση για ένα ψαλίδια αξίας 500€!


Κάθε επαγγελματίας αγρότης αλλά και ερασιτέχνης κηπουρός χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα παραγωγής. Είτε πρόκειται για μικροεργασίες είτε για πιο απαιτητικές διαδικασίες, η επιλογή εξοπλισμού που αρμόζει στις ατομικές σου ανάγκες είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις !

Στο Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ θα βρεις τα πιο σύγχρονα εργαλεία σε κάθε κατηγορία. Το κατάστημα ενημερώνει συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στον προϋπολογισμό κάθε παραγωγού.

Βρες μια τεράστια γκάμα από εργαλεία χειρός, μπαταρίας και ηλεκτρικά μηχανήματα. Ενημερώσου σχετικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή επικοινώνησε τηλεφωνικά με έμπειρο προσωπικού του καταστήματος και ανακάλυψε τα καλύτερα ψαλίδια κλαδέματος, αλυσοπρίονα, εξαρτήματα και αξεσουάρ.

Μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα Ιταλικό Ψαλίδι Κλάδου Μπαταρίας FLORA PC32-2, αξίας 500€!

Και το σημαντικότερο είναι ότι με κάθε αγορά ψαλιδιού ή αλυσοπρίονου μπαταρίας το Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος σε βάζει αυτόματα στην κλήρωση για Ιταλικό Ψαλίδι Κλάδου Μπαταρίας FLORA PC32-2, αξίας 500€!!!

Ενδεικτικά προτείνουμε:

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ KYROS, NAKAYAMA, HYUNDAI, PROTECH




ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ AGROFORCE, KYROS, HYUNDAI, NAKAYAMA




ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΑ





Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ