Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε νταλίκα στην Εγνατία Βέροιας - Κοζάνης


Εκτροπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Βέροια
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2023 σε νταλίκα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κοζάνης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίς του kozan.gr, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα σε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Βέροια, περίπου 3 χλμ πριν τα διόδια Πολυμύλου, στο ύψος του χωριού Λεβέντη.


Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική, ενώ η Τροχαία, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά των αυτοκινήτων που μετέφερε η νταλίκα, προέβη σε εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα από Κοζάνη προς Βέροια, από τον κόμβο των Κοίλων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης - Βέροιας, μέσω Δρεπάνου. Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Κοζάνη.


2 σχόλια:

  1. Ηδη στην σουηδια ενα Mercedes-Benz eActros και ενα Scania p-45 τετραξονικο των 66 τονων στην Νορβηγια που και τα 2 ειναι ηλεκτροκινητα κυκλοφορουν στους δρομους. Και τα δυο εχουν αυτονομια μεχρι 300 χιλιομετρα και λειτουργουν με 9 μπαταριες. Ακομα τα φορτηγα της scoda και volvo ετοιμαζονται να κατασκευασουν κι εκεινοι ηλεκτροκινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ