Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσωστρέφεια έφερε η παραίτηση Καλδάρα - Ποιος θα αναλάβει νέος συντονιστής;

«Κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας μετά την ξαφνική παραίτηση του Κώστα Καλδάρα από την θέση του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής. 

Μάλιστα, η χρονική στιγμή που έγινε αυτή η παραίτηση προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις στα μέλη του κόμματος. Μόλις δύο ημέρες πριν την έλευση του νέου Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στην Αλεξάνδρεια, ο Κώστας Καλδάρας αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός Νομαρχιακής.

Μια απόφαση που εξέπληξε αρνητικά αρκετά στελέχη που το έμαθαν από τα ηλεκτρονικά μέσα και όχι θεσμικά, όπως θα έπρεπε. Το ερώτημα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και ποιος ή ποια θα αναλάβει συντονιστής/τρια μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας, που κακά τα ψέματα κάποιοι εδώ στην Ημαθία δεν την βλέπουν και με τόσο καλό μάτι...

24 σχόλια:

  1. H νομαρχιακη πρεπει να αλλαξει ολοκληρωτικα σε δομη και προσωπα. Να φυγει επιτελους το 3% που τοσο κακο έκανε στο κομμα και να έρθουν αξιόλογα πρόσωπα της κεντροαριστεράς. Ακούς Στέφανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε μας δουλεύεις; Ποια κεντροαριστερά; Ο Κασσελάκης είναι η προσωποποίηση του καπιταλισμού.

      Διαγραφή
  2. Ηταν λάθος του κ.Καλδαρα η χρονικη στιγμή της αποχώρησης του απο το κίνημα.
    Ο Stefanos εχει δυναμική, ιδιαίτερα στην επαρχία της Νότιας Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στέφανος δεν θα υπάρχει σε λίγους μήνες

      Διαγραφή
    2. Ποιος είσαι το μαντείο των δημοσιοκαφρων η η Πυθεία;;

      Διαγραφή
  3. Ήταν λάθος χειρισμός του να το μάθουμε από τα sites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟς ΑΚΟΥΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεύθυνη και ξεκάθαρη θέση η παραίτηση.
    Οι άλλοι γλύψτε και σαλιώστε.
    Όταν σε 8-10 μήνες θα διώχνετε τον ανεπαρκή Πρόεδρο να δω τι θα του πείτε τότε του Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΖΩΗ Ή ΣΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

      Διαγραφή
  6. Για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους: Ο ίδιος έστειλε την επιστολή εμπιστευτικά, χωρίς βέβαια να ακολουθήσει την θεσμική οδό. Οι "παραλήπτες" προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν με την διαρροή, γεγονός που τονίζει την αρρωστημένη αντίληψή τους περί ιδιοκτησίας του κόμματος. Είναι το 3%, είναι η ομπρέλα; Ποιός ξέρει! Αυτό που έγινε σαφές είναι ότι πρόκειται για την ισχυρή εσωκομματική αντιπολίτευση, τις "ιερές αγελάδες" της αριστεράς, που θα δώσουν σκληρή μάχη επιβίωσης, εντός ή εκτός του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχει μεγαλες ευθυνες για το 17% στην ημαθια.... δεν ανελαβε ποτε τις ευθυνες που του αναλογουσαν. βουλιαξε το καραβι και την εκανε..... κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ την έκανε ο αρχηγός σας μετά την ήττα

      Διαγραφή
  8. Ανύπαρκτος ήταν ούτως ή άλλως.Στο καλό λοιπόν και να παίρνουν σειρά και άλλοι από κει μέσα μπας και προχωρήσει σωστά το κόμμα.
    Λπιζω ο Κασσελακης να σπάσει αυγα επιτέλους!
    Πρέπει να φύγουν άτομα από τη νομαρχιακή άμεσα.
    Μονο κακό κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο νέος πρόεδρος που δεν ξέρει τι του γίνεται πρέπει να μείνει;

      Διαγραφή
  9. πού πας και αφήνεις τον..λεβέντη μας ωρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να αναλάβει ο Κακαφίκας .... πρόταση μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανεξαρτήτως προέδρου καλώς έκανε και παραιτήθηκε καθώς δεν ήταν επαρκής για αυτή την θέση. Λαθεμένος ο τρόπος και ο χρόνος που το έκανε. Όφειλε να το κάνει νωρίτερα. Ήταν απών, καθοδηγούμενος και συνήθως ήταν "νίπτω τας χείρας μου" στα τόσα άθλια συμβάντα που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι! Φυσικά, θέλει θάρρος για να κάνεις τέτοιες κινήσεις και η πλειοψηφία χαρακτηρίζεται από δειλία! Λειτουργούν καλύτερα ύπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λέτε ρε χωριάτες για των Κώστα ένας είχε μυαλό και αυτός σας εκλασε και άργησε κιόλας γλείφτες κουμουνιστες γιαλαντζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η παραιτηση είναι απλά ντροπή! Δηλώνει έλλειψη σεβασμού για το προσωπο του κυρίου Κασελακη για την διαδικασία για τους θεσμού και για την ίδια τη Δημοκρατία! Χαίρομαι που ο κύριος Κασελακης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεωνμε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήνες ολόκληρους έλεγα σε φίλου μου συριζαίους πως το πρόβλημά του Σύριζα δημοσκοπικά-πολιτικά-υπαρξιακά δεν είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ αλλά αρχικά ο ίδιος ο Σύριζα και μετά τα κόμματα της αριστεράς.

    Τα ίδια ακριβώς και στους Πασοκους που αντί να βάλουν κατά ριπάς και να ξεζουμίσουν τα ποσοστά του υπό κατάρρευση Σύριζα όλη ημέρα ακούγαμε τροπάρια για τον Μητσοτάκη.

    Ως νεοδημοκράτης σας λέω νηφάλια πως μπροστά μας, εκτός τρομακτικού απροόπτου, έχουμε μια γεμάτη 8ετία Νέας Δημοκρατίας. Με ξεπερνά το γεγονός πως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται να γίνουν κυβέρνηση πριν τις εκλογές του 2032.

    Ο Μητσοτάκης πάντως να είστε σίγουροι πως δυο φορές την ημέρα ανάβει λαμπάδες. Μια για τον Ανδρουλάκη και μια για τον Κασσελάκη...

    Φιλικά πάντα, ένας νεοδημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας λες και τι δουλεια κανεις;;; σφυριζερις ολη μερα εξω απο τα γαλαζια γραφεια;;; Αδικευεσαι πηγαινε με το Οικονομου και τον Αυτια, μην χαθεις τζαμπα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ