Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται «ζεστό» χρήμα στο Νοσοκομείο - Νέα ένταξη έργου 2.000.000€ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Iκανοποιημένος και αισιόδοξος δηλώνει ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας σημειώνει σημαντική πρόοδο προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών του με τη νέα ένταξη έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί στο Τεχνικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ για έγκριση και δημοπράτηση, με αρχικό προϋπολογισμό 1,94 εκατ. Ευρώ.

Μετά την ήδη υπογεγραμμένη σύμβαση για την ανακατασκευή των παλαιών ΤΕΠ και των Τακτικών Ιατρείων, το νέο έργο περιλαμβάνει σημαντικά βήματα προς την εκσυγχρονισμένη λειτουργία του νοσοκομείου. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται:

Α. Ανακατασκευή Μπανίων και Χώρων Υγιεινής: Η ανακαίνιση των υγειονομικών εγκαταστάσεων του παλαιού κτιρίου θα προσφέρει σύγχρονες και υγιεινές συνθήκες για ασθενείς και προσωπικό.

Β. Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης και Αποχέτευσης: Η αναβάθμιση των υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι κρίσιμη για την ασφάλεια και την αποτελεσματική λειτουργία του νοσοκομείου.

Γ. Ανακατασκευή και Εξοπλισμός Χώρων Μαγειρείων και Εστίασης: Η δημιουργία σύγχρονων χώρων προετοιμασίας τροφίμων θα εξυπηρετήσει τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών και του προσωπικού.

Δ. Μετεγκατάσταση Στεφανιογράφου: Η μετεγκατάσταση σε νέο υπερσύγχρονο χώρο θα ενισχύσει τις δυνατότητες διάγνωσης και θεραπείας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς.

Η συνολική προσπάθεια αντικατοπτρίζει την δέσμευση του νοσοκομείου για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών προς όφελος της τοπικής κοινότητας.

3 σχόλια:

  1. Κανέναν αναισθησιολόγο θα βρούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως πολυ σωστα ...εκτος και αν υπαρχει μυστικη συμφωνια να κατευθυνονται προς τους ιδιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή η βιτρίνα αλλα
    Αναισθησιολογους κ χειρουργους θα βρούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ