Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έριξαν κόκκινη κάρτα στον οπαδισμό

Το Ζερβοχώρι δείχνει τον σωστό δρόμο στα υποχείρια του τυφλού οπαδισμού. Άρης και ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ και Άρης… δύο ορκισμένοι εχθροί στον αθλητισμό. Η αντιπαλότητά τους, ωστόσο, έχει ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια δίνοντας “τροφή” στους “πεινασμένους” για βία χούλιγκανς.

Στο Ζερβοχώρι Ημαθίας, το κλίμα είναι διαφορετικό. Ένα χωριό της βόρειας Ελλάδας που τις χωράει και τις δύο ομάδες. Αυτό αποδεικνύει και η κεντρική φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στο κυλικείο του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άτλαντα με τον Φίλιππο Μελίκης.

Ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ και ένα του Άρη κρεμασμένα δίπλα-δίπλα στον τοίχο του κυλικείου, ενώ λίγο παραπέρα υπάρχουν και λάβαρα των ομάδων. Βέβαια αν ο Τάκης Τσουκαλάς πήγαινε να φάει εκεί το σουβλάκι του, γνωρίζουμε πολύ καλά ποια θα ήταν η αντίδρασή του!

1 σχόλιο:

  1. Εσεις δεν ειχατε αναρτησει αρθρο οπου πανηγυριζατε την αναγεννηση του οπαδικου κινηματος στη Βεροια; Και απο κατω μαλωναν κατι ουγκανοι; Τωρα θυμηθηκατε τον "σωστο δρόμο"; Στην πολη που εκλαψε τον Αλκη δε χωραει κανενα οπαδικο κινημα. Μονο φιλαθλοι. Οι εγκληματιες δε χωρανε εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ