Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά η ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ η οποία αγωνίστηκε στο Ε3 Οpen Κ12 κατακτώντας ξανά την 1η θέση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην 11χρονη αθλήτρια η οποία πέρυσι βρισκόταν στην 20η θέση της βαθμολογίας και μέσα σε έντεκα μήνες κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση της Γ ένωσης.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Εκμεκτσόγλου Κάτια φθάνοντας στις 8 καλύτερες και η Μουρατίδου Γιολάντα.


Στην Κατηγορία Α12 αγωνίστηκε ο 10χρονος Βέρρος Παναγιώτης ο οποίος με λίγη περισσότερη προσοχή και διαχείριση θα μπορούσε να κατακτήσει ένα μετάλλιο, μένοντας τελικά στους οχτώ καλύτερους.

Στην Κατηγορία ΑΚ14 αγωνίστηκαν στην Καστοριά οι αθλητές Εκμεκτσόγλου Κωστής Σίμος Γιάννης και η αθλήτρια Κουκουλομάτη Τάνια. Και οι τρεις αθλητές κατέκτησαν την 3η θέση ενώ θα μπορούσαν να είναι στους τελικούς χάνοντας την είσοδο τους στο Super Tie Break.


Στην Κατηγορία ΑΚ10, μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η 8χρονη Εκμεκτσόγλου Καλυψώ η οποία έκανε την καλύτερη της εμφάνιση κατακτώντας την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν η Μουρατίδου Αγγελική, ο Στύκας Γρηγόρης και ο Σκηπετάριος Γιάννης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους καθώς επίσης στους προπονητές του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ