Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους νίκη για τη «Βασίλισσα» - Kέρδισε με 1-0 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Με μια πολύ καλή και σταθερή εμφάνιση, η Βέροια υποδέχτηκε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και πήρε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν με 1-0.

Ορεξάτες ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, αναζητώντας διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, με τη Βέροια ειδικά να δέιχνει ενθαρρυντικά στοιχεία. Μάλιστα, είχε και μια τελική στο 2ο λεπτό, με τον Ντόγο να προωθεί στον Μεληκιώτη κι αυτός με ένα φιλόδοξο ψιλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τέντζερη, αλλά την έστειλε άουτ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα στο sportsfan.gr

Η Βέροια ήταν αυτή που είχε την επόμενη επικίνδυνη στιγμή, με τον Ντόγο στο 18′ και πάλι να βρίσκει κενό χώρο από τα δεξιά, να σεντράρει και τον Μεληκιώτη πηδώντας ψηλότερα από όλους να τη στέλνει ξανά άουτ με το κεφάλι.

Τη δική τους στιγμή είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 24′, με τον Κιζύλη να βλέπει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Βέροιας και να επιχειρεί ένα σουτ από το κέντρο, το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ως εκείνο το σημείο ήρθε για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο 34ο λεπτό, με τον Γιαννούση να γυρνάει πολύ όμορφα στην περιοχή της Βέροιας και να αναγκάζει τον Βάντση σε διπλή επέμβαση. Ο τερματοφύλακας της “βασίλισσας” έβγαλε άμεσα στην αντεπίθεση την ομάδα με τη μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Ντόγου και αυτός με ένα σουτ έξω από την περιοχή να τη στέλνει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με σουτ του Κουτσούκη στο 38′, το οποίο κόντραρε και κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Τέντζερη.

Παραλίγο να σημειώσει το πρώτο τέρμα ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας στο 44′, με τον Τσιπούρα να τα βάζει με τους πάντες και να σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα από την μικρή περιοχή, ωστόσο την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0 και τη Βέροια να πατάει καλύτερα από την αντίπαλη ομάδα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκανε καλύτερα και αγγίξανε το γκολ στο 51′, με κεφαλιά του Βασιλείου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Η Βέροια απάντησε στο 55′ με τον Λαφάρα να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας ελάχιστα άουτ.

Ξανά στην επίθεση ο Ποσειδώνας, με μια φάση διαρκείας στο 56′, με τον Τεμερτζόγλου να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Τζημογιάννη σε θέση τερματοφύλακα να σώζει σωτήρια.

Ο τρελός ρυθμός συνεχίστηκε με τον Τσιπούρα στο 58′ να σουτάρει ανενόχλητος και τον Βάντση να αποκρούει, ενώ στην αντεπίθεση ο Λαφάρας βρέθηκε με μέτωπο προς την αντίπαλη εστία, σούταρε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απομάκρυνε κρατώντας το 0-0.

Η λύτρωση ήρθε στο 68′ για τη Βέροια με τον Κετόγλου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έξω από την μεγάλη περιοχή να παίρνει μέτρα και έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστηκό χώρο να εκτελεί εύστοχα για το 1-0!

Η Βέροια πήρε ψυχολογία από το γκολ και συνέχισε έχοντας τον έλεγχο της μπάλας και όντας αυτή που ψάχνει ακόμη ένα γκολ.

Οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους, ενώ προσπάθησαν και να το διευρύνουν, ωστόσο το 1-0 ήταν αρκετό και τους έδωσε μια νίκη ψυχολογίας που δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΒΑΝΤΣΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ (ΤΟΥΦΑΣ 78′), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 62′), ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΛΑΦΑΡΑΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 60′).

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΛΑΓΟΝΤΖΟΣ, ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ (ΠΑΓΚΟΣ 64′), ΣΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΙΖΥΛΗΣ (ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ 82′), ΤΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ (ΚΑΚΚΟ 64′), ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΚΑΝΝΕΛΗΣ 82′), ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ (ΚΑΛΛΙΔΗΣ 68′).

4 σχόλια:

  1. Να παμε για τσιπουροκατασταση να το γιορτασουμε μαζι με ωραια μπινελικια.
    Κερδισαμε τη μηχανιωνα που το 1998 εβγαλε την αεκ εκτος διεκδικησης κυπελλου,
    Αρα πολυ σπουδαια η νικη,οσοι δε μπορουν να νυχτοβολταρουν ας βσλουμε ενα ρουμι για τη βεροια που πηραμε το τριποντο απεναντι στη μηχανιωνα.
    Εχει ωραιους λουκουμαδες,ωραιο ψαρακι,στον επαναληπτικο να παμε,να προσκυνησουμε κσι τη παναγια τη μηχανιωτισσα να ντουμπλαρουμε τις νικες,αλλα η προσευχη πρεπει να αρχησει απο τη Σουμελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί πράμα είναι αυτό! Στις ήττες τα αρνητικά σχόλια γεμίζουν κερκίδα... Στις νίκες, τί κι αν είναι μετρημένες προς το παρόν, ελάχιστοι δίνουν συγχαρητήρια... Μικροπρέπειες χωρίς ουσιαστικό λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ