Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η παιδική παράσταση «Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο» στη Στέγη

Η παράσταση της Παιδικής Σκηνής 2023/24 του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, με τίτλο «Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο», σε κείμενο της Ειρήνης Αναγνωστοπούλου και σκηνοθεσία/χορογραφία της Καλλιόπης Σίμου, κάνει επίσημη πρεμιέρα για το ευρύ κοινό την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στις 11:00 π.μ.

Το έργο

Όλα ξεκινούν τη μέρα που χαλάει το πάρτυ γενεθλίων της Βικτώριας. Ο πατέρας της λείπει μακριά για δουλειά, ο παππούς της μπερδεύει τα κεράκια με τα κρακεράκια και η μητέρα της αναγκάζεται να σπεύσει στο νοσοκομείο με τον τελευταίο. Τότε εμφανίζεται ο Σωκράτης. Ένας φίλος από τη μακρινή Αφρική που εκτός από τη Βικτώρια δεν μπορεί να τον δει κανένας άλλος, καθώς, όπως λέει κι ο Σωκράτης: Οι άνθρωποι δεν βλέπουν τα μεγάλα πράγματα που βρίσκονται μπροστά τους.

Σε έναν κόσμο που επιμένει να ξεχνάει και να αμελεί, η Βικτώρια μαζί με τον Σωκράτη και την οικογένειά της θα οδηγηθεί σε ένα ταξίδι που μέσα από το παιχνίδι, τη φαντασία, τη μουσική και το τραγούδι θα βρουν ξανά τις χαμένες τους μνήμες, τα πρώτα τους όνειρα, ο ένας τον άλλον, αλλά και ποιοι ήταν όταν ήταν όλοι τους παιδιά.

Κι όταν χτυπήσει η πόρτα για να γυρίσει επιτέλους ο πατέρας από τη μακρινή δουλειά του, ο Σωκράτης θα είναι κιόλας στην Αφρική, γιατί όταν κάτι σου φύγει, κάτι άλλο θα ‘ρθει.

Πληροφορίες

Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ
Χώρος: Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Τιμή εισιτηρίου: 6€
Προπώληση: Γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (3ος όροφος Χώρου Τεχνών, γωνία Π. Μελά και Μπιζανίου)

Tηλ: 2331078140, 2331078143, 2331078146
email: dipethever@yahoo.gr , info.dipethever@gmail.com   

 Η παράσταση παρουσιάζεται καθημερινά, από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και έπειτα, για νηπιαγωγεία και δημοτικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ