Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Eντυπωσίασε στην απονομή των «Prix de Beauté» η Έλενα Λένου - Πήρε το ασημένιο βραβείο

Η φετινή απονομή των 23ων «Prix de Beauté» αναδείχθηκε με μια λαμπρή νίκη για την Ημαθιώτισσα Έλενα Λένου και την εταιρεία της. Πιο συγκεκριμένα, το ασημένιο βραβείο απονεμήθηκε για το εξαιρετικό «Orange Peel Skin Improvement Oil», ένα υψηλής ποιότητας αντικυτταριδικό λάδι.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων. Το γεγονός αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για την Έλενα Λένου, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε εταιρείες κολοσσούς στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς και κορυφαίο θεσμό του κλάδου.

Τα «Prix de Beauté» διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών, αναδεικνύοντας πάντα τους κορυφαίους ανάμεσα στους αρίστους του χώρου. Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία που διακρίνει την Έλενα Λένου και την «Kyklos Natural Cosmetics».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ