Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ο Σαμανίδης

Μια μεγάλη ανατροπή έκρυβε η ανακήρυξη του Πρωτοδικείου Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός της «Δράσης με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη εκλέγει συνολικά 16 έδρες στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, με αποτέλεσμα να εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Σαμανίδης. 

Ένα μαραθώνιο θρίλερ που διήρκησε περισσότερο από έναν μήνα, με διαδοχικές επανακαταμετρήσεις και που κράτησε σε αγωνία δεκάδες υποψηφίους.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και επισήμως πλέον μπαίνει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Να θυμίσουμε πως είχε λάβει πάνω από 840 σταυρούς προτίμησης και είχε λάβει την 16η θέση στο ψηφοδέλτιο.

13 σχόλια:

  1. O AΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Κώστα! Συγχαρητήρια, το άξιζες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανες μεγάλο αγώνα και ο κοσμος σε αγαπαει. Σε τιμησαν με την ψηφο τους ειμαι σιγουρη πως θα φανεις ανταξιος της εμπιστοσυνης τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάπου εκεί έξω βρίσκεται ένας Αλέκος που κλαίει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τόση πρεμουρα για τον Σαμανιδη δεν κατάλαβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και τι ακριβώς θα προσφέρει στον δήμο μας ως δημοτικός σύμβουλος, γιατί οι ώρες που ξυπνάει, δε του επιτρέπουν να κάνει και κάτι, λόγο ξενύχτι, ας σοβαρευτείτε λίγο,τι ακριβώς έχει σπουδάσει ειπαμε:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΘΩΠΙΑ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  7. Τι είναι ρε παιδιά Σαμανίδης τελευταίος και με το ζόρι δηλαδή χωρίς Σαμανίδη θα ξανά κάναμε εκλογές η θα ήταν φτωχό το ΔΣ ο λαός ψήφησε όχι τα δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Κώστα και για τους καλοπροαίρετους το μυαλο του κόβει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι νεροκουβαλητες που είναι;; Στον πάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ