Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι δύο δήμαρχοι και ο «γολγοθάς» του Διοικητή!

Έπρεπε να συντονίσει την επαναλειτουργία της Σχολής, τις ημέρες που θρηνούσε για τον θάνατο του πατέρα του

Μια αναμνηστική φωτογραφία με το Νικόλα Καρανικόλα και το Νίκο Κουτσογιάννη βγήκε ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνόμος Α' Βασίλης Κεφτές. 

Η αλλαγή της πολιτικής σκυτάλης στον Δήμο Νάουσας συνέπεσε με την έναρξη του Τμήματος Δοκίμων, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, φέρνοντας χαμόγελα στην τοπική κοινωνία, η οποία θα δει πολλαπλά οφέλη κατά την άφιξη εκατοντάδων σπουδαστών στην Αστυνομική Ακαδημία. 

Πάντως, για τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. μόνο εύκολη δεν ήταν η επαναλειτουργία της Σχολής, μιας και έπρεπε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δώσει έναν τεράστιο αγώνα οργάνωσης και λειτουργίας. Ο Αγιασμός στέφθηκε με επιτυχία (δείτε εδώ), με τους καλεσμένους και τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να τον συγχαίρουν για το έργο του.

Και όλα αυτά, όταν πριν από λίγο καιρό έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. Ο εκλιπών Χρήστος Κεφτές διετέλεσε πρόεδρος Πολυδεντρίου / Χαράδρας - Ελαφίνας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα Πιέρια Όρη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως έφυγε από την ζωή, μόλις λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, με τους συμπολίτες του να τον αποχαιρετούν, τιμής ένεκεν, με εκατοντάδες σταυρούς προτίμησης. Πραγματικά, πολύ συγκινητικό...

7 σχόλια:

  1. Κύριε Καρανικόλα τικ-τακ, τικ-τακ, τικ-τακ, 43 και σήμερα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλήρωσε τα λάθη του και έχασε τις εκλογες απλά είναι τα πράγματα. Του τα λέγαμε δεν έχεις καλους συνεργατες δεν μας ακουγε, τωρα.......... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

      Διαγραφή
  2. Ήθελα να ήξερε τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα ο Κουτσογιάννης δίπλα στον απερχόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΚΕΦΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαμογελα λιγο ρε Καρανικολα ενταξει σε 5 χρονια παλι δημαρχος θα εισαι..... ή μηπως βουλευτης σε 4 χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βέροια ,στις εγκαταστάσεις του πρώην πανεπιστημίου στις Βαρβάρες δεν έκανε κάποιο σχεδιασμό για κάποια ανάλογη σχολη, παρα το γεγονός οτι έχει εκτάσεις ο στρατός ακριβως δίπλα που θα βοηθούσαν.

    Αλλά, ασε.
    Θα κάνουμε Π.Ο.Π . το ρεβανί εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ