Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Δήμος Βέροιας, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην 38η Philoxenia - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χώρας μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που πραγματοποιήθηκε από τις 10 ως τις 12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. 

Στο σταντ του Δήμου Βέροιας που βρισκόταν για ακόμη μια φορά στην «καρδιά» της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης και ο Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, πρόβαλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βέροιας πραγματοποιώντας παράλληλα μεγάλο αριθμό συναντήσεων με buyers του εξωτερικού. 

Στο περίπτερο της Βέροιας βρέθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλοι παραδέχθηκαν πως ο Δήμος Βέροιας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην 38η Philoxenia.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ:































1 σχόλιο:

  1. άντε και έρχεται, που θα μείνει? δεν υπάρχει υποδομή σε ξενοδοχειακές μονάδες στην πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ