Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

1η η ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΤΑΝΙΑ, 3ος ο ΜΠΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στο Ε3 Οpen Κοζάνης, Καστοριάς


Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας από το Ε3 Τουρνουά που διεξήχθη σε Κοζάνη και Καστοριά.

Στην Κατηγορία Κ14 αγωνίστηκε η Κουκουλομάτη Τάνια η οποία μετά από πολύ καλές εμφανίσεις έφθασε στον τελικό του τουρνουά κατακτώντας την 1η θέση.

Στην ίδια κατηγορία πήρε μέρος και η 11χρονη Γιαγτζόγλου Χρυσούλα η οποία έφθασε κοντά στην έκπληξη αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Στην Κατηγορία Α14 αγωνίστηκαν οι Μπαντής Αντώνης ο οποίος επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο κατακτώντας την 3η θέση.

Αγωνίστηκαν επίσης ο Εκμεκτσόγλου Κωστής ο οποίος έχασε την είσοδο του στον ημιτελικό στο Super Tie Break, ο Σίμος Γιάννης και ο Κουμπουλίδης Μιχάλης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν και για τις επιτυχίες που σημειώνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ