Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διακοπές στην Ισλανδία για Αγγέλου και Vafita - Αγκαλιά στον διάσημο καταρράκτη Seljalandsfoss

Την μαγευτική Ισλανδία επισκέφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ο Άγγελος Αγγέλου και η Αθηνά Βαφείδου. Το λαμπερό ζευγάρι της Μακεδονίας επέλεξε ένα χειμερινό προορισμό που φημίζεται για τα υπέροχα φυσικά τοπία του. 

Επισκέφθηκαν από τους θερμοπίδακες και τους πολυάριθμους καταρράκτες μέχρι τις θερμές πηγές και τους μαγευτικούς παγετώνες. Ένας επίγειος παράδεισος για την Vafita, η οποία είναι συλλέκτρια εμπειριών, μιας και έχει ταξιδέψει σχεδόν σ' όλο τον πλανήτη.

Ο Άγγελος Αγγέλου και η Αθηνά Βαφείδου ζούνε την απόλυτη ευτυχία, καθώς τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη. Η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια είναι πολύ μεγάλη και κάθε φορά που το επιτρέπουν οι συνθήκες οργανώνουν την επόμενη εξερεύνησή τους. Πραγματικά, τους ζηλεύουμε!!!

6 σχόλια:

  1. βαφιτα εισαι θεα κοριτσι μου!!!!!!! δωσε πονο στους haters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λαμπερό ζευγάρι είναι της Μακεδονίας ή της Βέροιας , ρε Βεροιώτη;
    Εκτός και αν είναι της Β.Μακεδονίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν μας δειξατε τα λαμπερα γενεθλια απο το φαρμακειο του κ. αγγελου στην εδεσσα.? λογοκρισία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαρμακειο ειναι και της κυριας Ζωης Αγγελου,με το καπα κεφαλαιο. Δεν ειναι μονο του κ Αγγελου,οσο και αν το παιζει αφεντικο η Βαφειδου.

      Διαγραφή
  4. Δουλευουν αλλοι για να συλλεγουν αυτοι οι δυο εμπεριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως ψυχολογος θα πω οτι η συχνοτητα που ταξιδευουν περισσοτερο δειχνει οτι θελουν να ξεφυγουν απο την καθημερινοτητα και την πραγματικοτητα παρα οτι το κανουν για την εμπειρια.Αυτο θα ηταν ενταξει αν δεν υπηρχαν παιδια,τα οποια δυστυχως καθε τρεις και λιγο βιωνουν την απουσια των γονιων τους.Επισης,η ταση τους να προβαλουν ως επι το πληστον μια χλιδατη ζωη,απο το γκουρμε φαγητο μεχρι το ακριβο ξενοδοχειο και τιποτε αλλο παρα μονο τον εαυτο τους δειχνει ναρκισσισμο που σχετιζεται με την χαμηλη αυτοεκτιμηση που εχει καποιος για τον εαυτο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ