Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση του 15χρονου πριν αυτοκτονήσει - Tι δήλωσε ο πατέρας, τα σπαρακτικά λόγια της μάνας

«Σοκ» έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου μαθητή από την Ημαθία, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του veriotis.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος βρέθηκε νεκρός, το βράδυ της Παρασκευής (10/11), από τους ίδιους του τους γονείς στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας. Χωρίς να χάσουν λεπτό οι γονείς του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως ο 15χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

«Τον βρήκαμε κρεμασμένο στην αποθήκη»

Ο πατέρας του παιδιού περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Είναι δύσκολο πολύ. Δεν ξέρω πώς έγινε. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν τον απασχολούσε κάτι. Ήταν γερός, δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ποτέ. Όλα έδειχναν καλά. Όλα έδειχναν φυσιολογικά χθες, όπως κάθε μέρα. 

Τον ξύπνησα για να πάει στο σχολείο, αλλά μου είπε ότι είχαν κατάληψη και δεν θα πήγαινε. Όμως όλα ήταν καλά. Και το βράδυ που γύρισα από τη δουλειά τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα. Ούτε στο τηλέφωνο, ούτε πουθενά. Και τον βρήκαμε στην αποθηκούλα που έχουμε δίπλα στο σπίτι κρεμασμένο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε».

Η ανάρτηση του 15χρονου λίγες ώρες πριν - 
«Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν»

Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο 15χρονος μαθητής στα social media λίγες ώρες πριν τον θάνατο του. Σε αυτήν έγραφε «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν». Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου παιδιού.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας


Με μια σπαρακτική ανάρτηση η μητέρα του παιδιού αναφέρει: «Γιωργάκη μου παιδί έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι η Παναγίτσα να σε έχει κοντά δικό της παιδί. Μου λείπεις», αναφέρει.

2 σχόλια:

  1. Το σχολικό περιβάλλον, η απόρριψη και απομόνωση από παρέες,το bullying, σε συνδυασμό με το ευαίσθητο του χαρακτήρως, είναι σοβαρές αιτίες που πιθανόν να τον οδήγησαν σ' αυτήν την πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανότερο είναι ότι σας είναι αδύνατον να αντιληφθείτε ότι σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις δεν δικαιούμαστε όλοι να έχουμε και από μια αυθαίρετη άποψη. Η σύνεση είναι θέμα ...χαρακτήρος, όχι η αυτοχειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ