Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο μαθαίνουν τα παιδιά του Μακροχωρίου

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μακροχωρίου – Κέντρο Μουσικής της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήρι σε παιδιά δημοτικού με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Η συντονίστρια της ομάδας Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευτούν από τους κινδύνους που ενέχει η πολύωρη ενασχόληση με το διαδίκτυο ενώ παράλληλα κατανόησαν πόσο σημαντικό εργαλείο μπορεί να είναι το διαδίκτυο στη ζωή μας, αρκεί να το χρησιμοποιούμε σωστά!

Η ομάδα των παιδιών δημιούργησε στο τέλος του εργαστηρίου μια όμορφη αφίσα με τον δεκάλογο της ορθής χρήσης του διαδικτύου, που στο εξής θα κοσμεί τη βιβλιοθήκη.

Έχοντας ως φιλοσοφία την ολιστική προσέγγιση τέτοιων ζητημάτων, το πρωί του Σαββάτου 25/11 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – ενημέρωση γονέων με το ίδιο θέμα.
Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στη βιβλιοθήκη μας. Δημοτική βιβλιοθήκη-Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου 2331044268

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ