Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη Βέροια - Στόχος η παραμονή στη Γ’ Εθνική

Το πλήρωμα της Βέροιας βρήκε αδιέξοδο και καλείται άμεσα να αντιδράσει για να σώσει ό,τι σώζεται από τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Ο στόχος είναι ένας και σύμφωνα με αυτόν θα κινηθεί στο άμεσο μέλλον η ομάδα… η παραμονή στη Γ’ Εθνική. Με την 9η αγωνιστική να βρίσκει τη Βέροια στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου με 4 βαθμούς, ο Αγάπιος Αναστασιάδης επιβάλλεται να βρει τον τρόπο που θα επαναφέρει την ομάδα σε επιτυχή αποτελέσματα και σταδιακά να πιάσει τη 10αδα που για φέτος θα την κρατήσει στην κατηγορία.

Οι πληροφορίες του sportsfan.gr θέλουν τον Αγάπιο να λαμβάνει δραστικά μέτρα και μάλιστα άμεσα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το προσεχές διάστημα, η ομάδα θα προχωρήσει σε ένα ντόμινο αλλαγών που αναμένεται να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα της. Η αρχή έγινε με τον Αντώνη Παπατζίκο να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας και χρέη υπηρεσιακού προπονητή να αναλαμβάνει ο Μανώλης Γιοβανόπουλος.

Ξεκάθαρο γίνεται ότι η Βέροια δεν θα πορευτεί έτσι, αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ το πλάνο θέλει να πραγματοποιούνται αλλαγές που θα αλλάξουν τουλάχιστον κατά το ήμισυ τα πρόσωπα στην ομάδα… σε όλα τα πόστα.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ