Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποντιακός «σεισμός» στο «Κτήμα Γκαντίδη» - Τίμησαν την μνήμη του Παναγιώτη Μουρατίδη

Η Ευξείνου Λέσχη Βέροιας αποτελεί έναν πολύτιμο φορέα διατήρησης και προώθησης των ηθών και εθίμων του ποντιακού ελληνισμού. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, τονίστηκε η σημασία της εργασίας και της προσφοράς της λέσχης στη διατήρηση της ποντιακής παράδοσης. Τα συγχαρητήρια διατυπώθηκαν θερμά προς τα μέλη της λέσχης, αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή τους στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.


Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Μουρατίδη, του αγαπημένου «Πανούλη» της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, ο οποίος αποχαιρέτησε τη ζωή πρόωρα. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Β., Χαράλαμπος Καπουρτίδης, και ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους και την εκτίμησή τους προς τον εκλιπόντα.


Τα χορευτικά τμήματα παρουσίασαν εντυπωσιακούς παραδοσιακούς χορούς, κερδίζοντας τον θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η εκδήλωση συνδύασε την παράδοση με τον σεβασμό προς τη μνήμη του Παναγιώτη Μουρατίδη.

Το μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε προσέφερε στιγμές συγκίνησης και ψυχαγωγίας. Καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο Χρήστος Καλιοντζίδης και άλλοι εντυπωσίασαν το κοινό με τις μουσικές τους ικανότητες.


Συνολικά, η εκδήλωση αποτέλεσε έναν έντονα συναισθηματικό και πολιτιστικό περίπατο, στον οποίο οι συμμετέχοντες τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντα και αναδείχθηκε η σπουδαιότητα της ποντιακής κληρονομιάς στη ζωή της κοινότητας.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ