Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγάπιος Αναστασιάδης: «Ανεπιθύμητοι όσοι πήδηξαν από το καράβι»

Ραγδαίες εξελίξεις στο “στρατόπεδο” του ΝΠΣ Βέροια, με τον Πρόεδρο Αγάπιο Αναστασιάδη να προαναγγέλει μεταγραφές, ενώ ρίχνει τα βέλη του προς αυτούς που αποχώρησαν.

Με παρέμβασή του μέσω μηνύματος στη σημερινή (13/11) εκπομπή “Στο… Μαντρί”, ο Αγάπιος Αναστασιάδης μίλησε για πέντε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για τον Ιανουάριου, ενώ αναφέρθηκε και σε διοικητικές ανακατατάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχολίασε και τις ξαφνικές αποχωρήσεις, χαρακτηρίζοντας ανεπιθύμητους όσους “πήδηξαν από το καράβι”.

Αναλυτικά ανέφερε: “Όσοι πήδηξαν από το καράβι, ανεπιθύμητοι πλέον στη Βέροια από όλα τα πόστα. Εκ της διοικήσεως, κανένας πάνω από την ομάδα. Έχουν γίνει ήδη πέντε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για τον Ιανουάριο και επίσης είναι έτοιμα να ανακοινωθούν και νέα ονόματα στη διοίκηση της ομάδας”.

8 σχόλια:

  1. Στρατηγικό λάθος συνιστά η λειτουργία και ο σχεδιασμός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας με βάση το θυμικό. Είναι μονόδρομος η αναζήτηση ευπρόσδεκτων και δεν υπάρχει χώρος για λεονταρισμούς και δηλώσεις μεγαλοϊδεατισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝουΠουΣοΎ είναι σαν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Χαίρεσαι μια φορά όταν τον αποκτάς και χαίρεσαι δυο φορές όταν τον ξεφορτώνεσαι. Ας διαλυθεί να στηρίξουμε τον Γ.Α.Σ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει χρεη ο γας που θα βγουν στην φορα οταν η ομαδα βγει στις επαγγελματικες κατηγοριες. οπως συμβαινει στον αρη

      Διαγραφή
    2. Ο ΓΑΣ δεν έχει ΑΦΜ πλέον αφού τον διέγραψε ετσιθελικά η ΕΠΣΗ. Άρα ο Νέος ''Γ.Α.Σ. 1960'' θα είναι πε-ντα-κά-θα-ρος. Αυτό.

      Διαγραφή
    3. αρα μπορεις δεν ειναι ο γας βεροιας…μπορεις να το πεις και γας δεη…. αλλη ομαδα καινουργια ειναι.. καμια σχεση δεν μπορει να εχει με την βεροια

      Διαγραφή
  3. Μετά την πυγμή του Κασσελάκη στο κόμμα του, όλοι πήρανε φόρα στην σκληράδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο δεν ειναι καραβι αλλα ουτε βαρκουλα χειροτεχνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως κ Αναστασιαδη οι προθεσεις σας φανηκαν αρχικα οταν επανδρωσατε την ομαδα με ατομα εντελως ακαταλληλα με αποτελεσμα να μην εχετε σωστη καθοδηγηση με αυτα τα αποτελεσματα. Ο κοσμος ξενερωσε δεν ερχεται στο γηπεδο δεν στηριζει. Οταν θα φερθειτε στην ομαδα με τον σεβασμο που της αρμοζει τοτε θα δειτε αλλη αντιμετωπιση.Δωστε αρμοδιοτητες σε ανθρωπους που κατεχουν το αντικειμενο ζητειστε τη γνωμη οσων εδωσαν εξετασεις στην πορεια της Βασιλισσας και τις περασαν με αριστα κι οππιος την αρνηθει θα λογοδοτησει στους φιλαθλους. Πολυ καλα κανατε και εξοστρακισατε τους φευγατους παραυτα. Πολυ φοβαμαι ομως οτι ο χρονος τελειωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ