Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πω, πω, κάτι παικταράδες! Τους αναγνωρίζετε;

Η ομάδα της Βέροιας έχει μεγάλη ιστορία και έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην Α΄Εθνική. Με τα χρώματά της έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως για παράδειγμα, οι παίκτες της φωτογραφίας.

Βρισκόμαστε πριν από 43 χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» αντιμετωπίζει τον ισχυρό Ηρακλή για τον θεσμό της Β' Εθνικής. Ήταν 1 Οκτωβρίου του 1980, με το σκορ να λήγει 2-1 υπέρ της ομάδας της Ημαθίας.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών διακρίνεται και ο Γιώργος Μιχαηλίδης πρώην παίκτης του Ηρακλή που σ' αυτόν τον αγώνα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βέροιας λόγω μεταγραφής.

Όρθιοι παίκτες: Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιώργος Μαραγκός, Σούλης Σταφυλίδης, Λάζαρος Λαζάρου, Τάκης Παπατζίκος, Γρηγόρης Κάκαλης, Γιώργος Χατζάρας.

Καθήμενοι: Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, Μπάμπης Σαββίδης, Μπούλης Μελετίδης, ΝίκοςΥφαντίδης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

Φωτό: Από το προσωπικό μου αρχείο του Δημήτρη Παπατζίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ