Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα Πόθεν Έσχες των Βουλευτών Ημαθίας

Δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, περιφερειαρχών και δημάρχων. 

Πρόκειται για τις δηλώσεις που υπέβαλαν οι πολιτικοί το 2022 και αφορούν την οικονομική χρήση του 2021. Οι δηλώσεις εμπεριέχουν τα στοιχεία για τα έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθηκε κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, τη μίσθωση θυρίδων σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, Κάθε χρήσης οχήματα, πλωτά και εναέρια μέσα, συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές.

Δείτε αναλυτικά τα πόθεν έσχες των Βουλευτών Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου, Τάσου Μπαρτζώκα, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, καθώς και των πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελου Τόλκα και Φρόσως Καρασαρλίδου:

Βεσυρόπουλος εδώ

Μπαρτζώκας εδώ

Τσαβδαρίδης εδώ

Καρασαρλίδου εδώ

Τόλκας εδώ

6 σχόλια:

  1. Φτώχεια καταρραμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ...ΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΠΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο λίγα λεφτά κ από εμένα που δεν έχω να αλλάξω μια μηχανή στο αμάξι δηλώνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κααλααα ok... 🤑 Κι εγώ με τον φίλο μου τον Elon Musk πήγαμε μια βόλτα (με ένα Tesla Model 3 γνωστό ως "Project Highland") σε πιλοτικό στάδιο που ετοιμάζει και μου το χάρισε όταν βγει στην παραγωγή δίνοντάς μου παράλληλα έτσι απλά για να τις διαχειρίζομαι μωρέ κάποιες μετοχές από την SpaceX...😂😜🤣🤪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλους Ο ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ τους έχει για τον γυαλίζουν τα παπούτσια κ την περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ