Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χαμόγελα και ευχές στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο

Με χαμόγελα που φωτίζουν τα πρόσωπα, η είσοδος του Δημαρχείου Βέροιας μεταμορφώθηκε σ' έναν πολύ όμορφο χώρο Χριστουγεννιάτικης γοητείας. Κεντρικό στοιχείο αποτελεί πλέον το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στήθηκε στο ισόγειο του κτιρίου. Οι χρυσαφένιες και ασημένιες μπάλες, σε συνδυασμό με τα λαμπερά φωτάκια, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα χαράς.


Ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου και ο Διευθυντής Οικονομικών του δήμου Βέροιας Δημήτρης Σαζακλίδης ήταν παρόντες και αντάλλαξαν θερμές ευχές με τους υπαλλήλους. Όσοι πολίτες, θα μπαίνουν από αύριο στο Δημαρχείο Βέροιας θα ανακαλύπτουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.



8 σχόλια:

  1. Οι άλλες τόσες που είναι? Ακόμα σε άδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΟΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκαλείται την αγανάκτηση και την οργή του λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιον τρόπο;;;;

      Διαγραφή
    2. Πρός "αγανακτισμένο" καί "οργισμένο": Καλά Χριστούγεννα καί σέ σένα!

      Διαγραφή
  4. ο δημος εχει θετικη πορεια για αυτον ακριβως τον λογο δειτε την φωτογραφια και θα καταλαβετε. ολοι λειτουργουν σαν ομαδα και σεβονται ο ενας τον αλλον. εχουμε τους πιο αξιους δημοτικους υπαλληλους σ' ολοκληρη την κεντρικη μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος ορίζει τα σκουπίδια όλης της Ημαθίας να μεταφέρονται τα ξημερώματα με τριαξονικα απορριματοφορα στην Έδεσσα και έπειτα στον Εδεσσαιο ποταμό. Και να καταλήγουν στην τάφρο 66?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοριτσια προσφατες εισθε η παλιες εργαζομενες, γιατι οι παλιες δεν κανουν τετοιες αγγαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ