Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φύσηξε Βεροιώτικος αέρας στη Ρώμη

Μια πολύ όμορφη τριήμερη εκδρομή διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ρώμη και περιείχε ξενάγηση στα διάσημα πολιτιστικά αξιοθέατα της Αιώνιας Πόλης. 

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι απόλαυσαν την βόλτα τους στην Piazza Di Spagna, θαύμασαν το Κολοσσαίο, έριξαν κέρματα στην Fontana di Trevi, ενώ το βράδυ διασκέδασαν στο θρυλικό Τραστέβερε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως φάνηκαν πολύ τυχεροί, καθώς αν είχαν αναχωρήσει μια μέρα νωρίτερα από την Ιταλία, θα τους περίμενε ένας απίστευτος «γολγοθάς». 

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πτήση του Σαββάτου, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω αέρα στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο πιλότος να αναγκαστεί να το προσγειώσει στην Αθήνα. Από εκεί, οι επιβάτες πήραν το λεωφορείο και επέστρεψαν οδικώς στην Συμπρωτεύουσα. Μια ταλαιπωρία που κράτησε για πάνω από 11 ώρες. Κοινώς, την γλίτωσαν...










2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ