Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τραγουδίστρια που έβαλε «φωτιά» στη νύχτα της Βέροιας

To νέο μεγάλο αστέρι ονομάζεται... Ηλιάννα Ήλια
Είναι νέα, όμορφη και με φοβερό ερμηνευτικό ταλέντο. Η σκηνική της παρουσία είναι εκθαμβωτική και κάθε φορά που εμφανίζεται στο «Voice» το κοινό παραληρεί. Ο λόγος φυσικά για την πανέμορφη Ηλιάνα Ήλια, η τραγουδίστρια που έχει βάλει «φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας.


Η ξανθιά καλλονή που καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον με την εντυπωσιακή της παρουσία, μας χαρίζει ένα ταξίδι στον κόσμο του λαϊκού τραγουδιού.

Το τραγούδι που επιλέγει για την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία ξεσηκώνει τους θεατές από το πρώτο άκουσμα, δίνοντας μια γεύση από το μουσικό ταλέντο και τη φωνή που θα μας συντροφεύσουν στο μέλλον. Ο τίτλος «Κέρδισες τις εντυπώσεις» αντανακλά την επιτυχία που έχει ήδη επιτύχει στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.


Η μουσική του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του Γιάννη Κερμανίδη, γιου του αείμνηστου Πολύ Κερμανίδη, ενώ οι στίχοι είναι έργο του έμπειρου Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Η ενορχήστρωση και παραγωγή ανήκουν στον Μπάμπη Μαραγκού, προσφέροντας ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.

Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, σκηνοθετημένο από τον Σπύρο Φυλακτό, συνοδεύει το τραγούδι, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην οπτική εμπειρία του κοινού.

 
Η Ηλιάνα Ήλια, παρά τη νεανική της ηλικία, έχει ήδη κατακτήσει το κοινό της Βέροιας με τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Voice», ενώ η επικείμενη είσοδός της στο στούντιο για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών υπόσχεται ακόμη περισσότερες μουσικές στιγμές που θα μας καθηλώσουν. 


Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε στο παρακάτω video, ορισμένες στιγμές από τις μοναδικές εμφανίσεις της στο παλάτι της Βέροιας:

5 σχόλια:

  1. Επιλεγω παντα να πηγαινω σε καλλιτεχνες με φωνη και ωρσια τραγουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ακούς Κακαουνάκη σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι θα ακουσουμε το σωμα με φωνη ντελαλη. ελεος με αυτο το επιπεδο σας μπουζουκοβιοι

      Διαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι κουκλάρα και φωνάρα! Είναι το επόμενο αστέρι. Θα γράψει ιστορία. Και πολύ καλό παιδί. καθόλου ντίβα και ψωνάρα όπως καποιες άλλες ονοματα δεν λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ