Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση Τσιχλακίδη για τις δημοσκοπήσεις

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ έρχεται δεύτερο στις δημοσκοπήσεις και αυτό το γεγονός έχει γεμίσει με ικανοποίηση τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος που για πάνω από μια δεκαετία έβλεπαν τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στην κυβέρνηση και στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, δεν έκρυψε την χαρά του που το κόμμα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Όπως τόνισε το Σοσιαλιστικό Κίνημα εργάζεται αδιάκοπα όλο αυτό το διάστημα που γύρω μας έχουν ισοπεδωθεί οι αξίες της δημοκρατίας και των θεσμών της. 

«Ήρθε και πάλι η ώρα που ο προοδευτικός χώρος της κεντροαριστεράς  θα έχει  και πάλι μια και ουσιαστική εκπροσώπηση» κατέληξε ο κ. Τσιχλακίδης, αναδημοσιεύοντας την έρευνα που θέλει το ΠΑΣΟΚ στην δεύτερη θέση με 16%.



2 σχόλια:

  1. Τί να λέμε τώρα μεγάλη ικανοποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι νωρίς για χαρές σύντροφε.
    Θα χαιρόμουν αν δημοσιεύεις πιο συχνά τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ