Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Χλιαρή εκκίνηση της Black Friday στη Βέροια - Φωτορεπορτάζ από την Αγορά

Ας ελπίσουμε να μην έχει συννεφιά και στα ταμεία των εμπόρων στο τέλος της ημέρας


Η εκπτωτική μέρα της Black Friday έφτασε αισίως και τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας είναι έτοιμα να υποδεχθούν πελάτες με ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτώσεις στα προϊόντα τους.

Έως και -60% είναι οι εκπτώσεις στα είδη ρουχισμού, όπως αναφέρουν οι επιγραφές σε πολλά καταστήματα στο κέντρο της Αγοράς. Στην πλειονότητά τους, τα καταστήματα έχουν εκπτώσεις -50%, όπως και -40%.



Χλιαρή η κίνηση στην αγορά στο κέντρο

Παρότι είναι νωρίς το πρωί, η κίνηση στην αγορά στο κέντρο της Βέροιας είναι υποτονική, κυρίως από νέους και ηλικιωμένους. Η κίνηση στα καταστήματα αναμένεται να είναι μεγαλύτερη τις απογευματινές ώρες, μιας που το πρωί οι περισσότεροι εργάζονται.

Για ακόμα μια χρονιά, οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προσελκύουν το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, ενώ τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη έχουν την τιμητική τους.



Η Black Friday αποτελεί μια ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να προσελκύσουν περισσότερη πελατεία, ενώ για το αγοραστικό κοινό να κάνει τα πρώτα ψώνια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η αγορά ανεβάζει στροφές, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την ερχόμενη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου.

Πάντως, ο καιρός σήμερα στη Βέροια είναι μουντός. Ας ελπίσουμε
 να μην έχει συννεφιά και στα ταμεία των εμπόρων στο τέλος της ημέρας.











4 σχόλια:

  1. Το έχουμε παρεξηγήσει εδώ στην Ελλάδα το BF, έτυχα σε μικρή πόλη στην Αγγλία την αντίστοιχη μέρα, πανικός έγινε, με τιμές κάτω του κόστους. Μιλάμε την μέρα εκείνη για μείωση τιμών (πραγματική) τουλάχιστον 70%-80% στα ρούχα και όχι απλά για εκπτώσεις. Και φυσικά για μία μέρα, άντε αν είναι Σαββατοκύριακο να κρατήσει και δεύτερη μέρα (τα μαγαζιά δεν κλείνουν ΣΚ ούτε απογεύματα). Με εκπτώσεις 20% και 40% δεν μιλάμε για BF, απλά για εκπτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακώς τώρα την επόμενη εβδομάδα,να πληρωθούμε και μετά χωρίς λεφτά τι αγορές να κάνεις,ούτε οι συντάξεις μπήκαν, ουτε τα επιδόματα,ούτε το οεαδ πληρώνει μια ζωή καθυστέρησει,Μπλακ Παρασκευή και βλακείες,πως να κινηθεί η αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρύα να είναι όχι απλά χλιαρή.
    Μάγκεψαν οι μαγαζάτορες της Βέροιας και ζητάνε χρυσό…
    Ααα που τα περισσότερα ρούχα είναι made in Japan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθουν οι μαγαζάτορες να ζήσει το ίντερνετ λες και αυτή δεν έχουν μαγαζιά τα κλέβουνε και θέλουν να βγάζουν 400% κέρδος internet και πάλι internet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ