Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εικόνες ντροπής στο κλειστό “γήπεδο” Μελίκης

Θλίψη και μόνο μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ της Μελίκης! Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Sportsfan.gr το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου αποκαλύπτουν με τον πιο εμφατικό τρόπο το μέγεθος του προβλήματος αλλά και την παντελή αδιαφορία των υπευθύνων.

Ο ΓΑΣ Μελίκης με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook στις 21 Οκτωβρίου έφερε στο φως της δημοσιότητας το μέγεθος του προβλήματος ωστόσο από τότε μέχρι και σήμερα δεν άλλαξε…τίποτα!

Η πλήρης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι κάτι παραπάνω από ορατή και όλα αυτά σε ένα γήπεδο που κάποτε το είχαν αποκαλέσει ”κόσμημα”.

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας εξήγησε ότι οι χώροι που αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της ομάδας λέγοντας μας ότι τους ζητήθηκε να επιδιορθώσουν τις ζημιές με ίδιους πόρους.

Σκουπίδια, μούχλα, λιμνάζοντα νερά ,τουαλέτες σε άθλια κατάσταση και πεσμένοι σοβάδες παντού είναι τα όσα τραγικά είδαμε στο γήπεδο ”κόσμημα” που ανήκει στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση από την ομάδα της Μελίκης είναι σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που φυσικά δεν ισχύει στους υπόλοιπους!

Να καλέσουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας την δημοτική αρχή, να μεριμνήσει για την αποκατάσταση και φροντίδα του γηπέδου ώστε οι αθλητές όχι μόνο του ΓΑΣ Μελίκης να αγωνίζονται στο χώρο που αρμόζει.

Δείτε τις θλιβερές εικόνες στο sportsfan.gr

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ