Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απολύθηκε ο Δομπρής από τον Φίλιππο - «Στα κάγκελα» οι γονείς: «Χωρίς τον Ανέστη δεν θα μείνει κανείς!»

«Τα παιδιά μας, τα αγκάλιασε, τα προστατεύει και τους συμπεριφέρεται σαν δικά του»

Παρελθόν αποτελεί από τον Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής της ομάδας, Ανέστης Δομπρής μετά από απόφαση της διοίκησης του συλλόγου. Οι λόγοι αυτής της απόφασης δεν έγιναν γνωστοί και πρόκειται για μία πράγματι απροσδόκητη εξέλιξη που έφερε αναστάτωση στις τάξεις του συλλόγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsfan.gr, ο κ. Δομπρής ενημερώθηκε από συνεργάτη της διοίκησης για την διακοπή της συνεργασίας χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστοί επισήμως οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση η οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γονείς των αθλητών που “απειλούν” με μαζικές αποχωρήσεις.

Η αντικαταστάτρια του κ. Δομπρή εμφανίστηκε στο γήπεδο για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη προπόνηση ωστόσο κανείς από πλευράς διοίκησης δεν έδωσε το παρών προκειμένου να την παρουσιάσει στους αθλητές αλλά και στους γονείς που παρευρέθησαν για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Μέσα από τα σχόλια στα social media, οι γονείς και φίλοι της ομάδας έχουν “ύψωσει τοίχος” προστασίας στον κ. Δομπρή, υποστηρίζοντας, ενώ ασκούν και έντονη κριτική προς την τωρινή διοικούσα επιτροπή.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:
  • “Όσο και αν κατηγορείτε τον Ανέστη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπόρεσε να μας ενώσει σαν ομάδα και να καταφέρει εκτός από συμπλέκτες να μας κάνει και οικογένεια…μετά από τα τόσα χρόνια που αγωνιζόμασταν για τον Φίλιππο δεν σας είδαμε ποτέ,ούτε σε μια προπόνηση,η μόνη φορά που σας είδαμε ήταν 4 μέρες πριν τον αγώνα που μας μαζέψατε γιατί μας χρειαζόσασταν”.
  • “Ο Ανέστης ‘ανέστησε’ στην κυριολεξία όλα τα τμήματα ανάπτυξης στην μετά covid εποχή. Θα ήταν λοιπόν σωστό και έντιμο να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας και να μην ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους. Με την παραπάνω δήλωσή σας προκαλέσατε στους αθλητές των ηλικιακών τμημάτων και τις οικογένειές τους, έντονη αναστάτωση και ανησυχία για το μέλλον της ομάδας τους. Αν είστε γονείς κύριοι της διοικούσας επιτροπής, μικρών παιδιών και εφήβων θα μπορέσετε να καταλάβατε…”.
  • “Προς τιμήν σας που παραδέχτηκε οτι κάνατε λαθη αλλά αργήσατε πολύ να το παραδεχτείτε τόσο καιρό που ήσασταν δεν γνωρίζατε ούτε τα ονόματα των παιχτών και τελευταία στιγμή ζητάτε από τα παιδιά να βάλουν πλάτη στην ομάδα και δίχως ίχνος ντροπής κατηγορείται τον προπονητή φταίει αυτός που τα παιδιά δεν είναι έτοιμα να αγωνιστούν στην Α2. Δεν δικαιούστε να κατηγορείτε ούτε τα παιδιά ούτε φυσικά τον προπονητή!”.
  • “Έχουμε τα παιδιά μας πάνω από δώδεκα χρόνια στον περιβόητο σύλλογο, που όλο λάθη κάνει εις βάρος των παιδιών μας… στηρίχτηκε τόσα χρόνια ο σύλλογος στις πλάτες μας… και τώρα φταίνε τα παιδιά μας και ο προπονητής, που θέλει να τα προστατεύσει από το να τσακίσουν τα σώματά τους από το ξύλο… και όλα αυτά γιατί???? Για τις φιλοδοξίες κάποιων? Φτάνει πια. Δεν υπάρχει σύλλογος στο τμήμα του χάντμπολ παραδεχτείτε το επιτέλους”.
  • “Τα συμβούλια και οι επιτροπές και οι ομάδες δεν μπορεί να είναι απρόσωπα και να αποφασίζουν για κάτι που αφορά και τους γονείς και τα παιδιά που ΤΙΜΟΥΝ μια ομάδα με την παρουσία τους. Τα παιδιά μας δεν τα στέλνουμε για άθληση σε μια ομάδα με σκοπό να γίνουν απαραίτητα αυριανοί πρωταθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα, αλλά να γίνουν άξιοι αθλητές της ζωής. Είναι οικτρό το γεγονός ότι όλοι θέλουν τις ομάδες τους να τις κάνουν πρωταθλήτριες και να ζουν παιδιά και έφηβοι σαν στρατιώτες. Να ερωτηθούν λοιπόν και οι γονείς που στηρίζουν ΚΑΙ την ομάδα -επιτροπή-συμβούλιο ΤΟΣΑ χρόνια. Η οικογένειά μου έχει φέρει δύο παιδιά στον Φίλιππο: Βελισσαρίδης Αριστείδης και Βελισσαρίδου Ευαγγελία που ήταν και στο κλιμάκιο. Και τώρα το τρίτο παιδί Βελισσαρίδης Κωνσταντίνος. Ονομάζομαι Παναγιώτα Τσαχουρίδου και ανησυχώ για την ‘παιδεία” που παίρνουν οι σημερινοί νέοι από την αθλητική τους ομάδα. Ευχαριστώ”.
  • “Χωρίς τον Ανέστη στον Φίλιππο δεν νομίζω ότι θα μείνει κανένα παιδί. Τα παιδιά μας τα αγκάλιασε, τα προστατεύει και τους φέρεται σαν δικά του! Οι γονείς και τα παιδιά μας τον εμπιστευόμαστε και θα είμαστε με το μέρος του ότι κι αν γίνει”.
  • “Το πιο εύκολο στης μέρες μας είναι να ρίχνουμε ευθύνες, από το να τις περνούμε οι ίδιοι, καταλογίζεται ευθύνες σε ΠΑΙΔΙΑ και έναν προπονητή που έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους για αυτήν την ομάδα, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτετε ποια είναι η διοικούσα επιτροπή, τα λόγια πλέον είναι περιττά γονείς παιδιά και προπονητές έχουν κάνει τα πάντα για αυτό το σύλλογο και έχουν φτάσει σε ένα όριο που το ποτήρι ξεχείλισε, και δεν είναι διατεθειμένοι πλέον να κάνουν πλάτες σε μια ομάδα που δεν ήταν ποτέ εκεί για αυτούς, τέλος τα ψέματα ώρα να πέσουν οι μάσκες και να αναλάβετε της ευθύνες σας!”.
  • “Λυπάμαι πραγματικά για τον Φίλλιπο αλλά και για το άθλημα που θα στερηθεί ένα από τα σωματεία που πρόσφεραν όσα λίγα στο χάντμπολ, που αγαπήσαμε και προσφέραμε ως αθλητές! Μόνο οι προσωπικότητες των Ανέστη Δομπρή του Άκη Τριανταφυλλίδη, του Μάντζου, του Κύρου Σαράφη (μα και τόσων άλλων που υπάρχουν σε αυτή την μητρόπολη του αθλήματος) μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να βγουν μπροστά! Μόνο αυτοί μπορούν να ωθήσουν το τμήμα αργά και σταθερά, όπως πρέπει δηλαδή, στην αίγλη του παρελθόντος που περισσεύει και ξεχειλίζει σε αυτή την ομάδα. Στον Αθηναϊκό της αναστολής των 12 ετών αυτό έγινε. Βγήκαν μπροστά παλαίμαχοι αθλητές και τώρα υπάρχουν ακαδημίες με 160+ αθλητές, μία ομάδα στην Α1 (γυναίκες) και μία ομάδα στην Α2 (άνδρες)”.

19 σχόλια:

  1. Φωνή Θεού, οργή Λαού!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το Τεό Παυλίδη και για άλλους , όπως Ρωμύλος , Γιάννη Γκιλιό..., Πέτρος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ρε παιδια κάλμα. Αν ήταν τόσο καλός θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και καλύτεροι από αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας έρθει η αλλαγή επιτέλους κάποιοι πρπεει να πανε σπίτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάρετε αμέσως πίσω αυτήν την απόφαση. Ο Ανέστης είναι υπόδειγμα προπονητής και είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό δρόμο η ομάδα έχει πρόεδρο. Έγιναν εκλογές πριν 1 μήνα. Σε δύο χρόνια τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σας νοιάζει ρε; άλλου μαγαζί είναι...στο κάτω κάτω έχουμε ομάδα τένις γεμάτο διακρίσεις και πρωταθλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαμάδες και μπαμπάδες, μην παρασύρεστε γιατί δε γνωρίζετε σε βάθος όλα τα δεδομένα, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις μιας ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τενίστας της κακιάς ώρας,μετά τις τρελές επιτυχίες στο τένις,ετοιμάζει σχέδιο μετά το αντρικό να στρώσει και το γυναικείο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσένα θα στρώσω αν θέλεις ανώνυμη κότα.

      Διαγραφή
    2. Το γυναικείο είναι στο πρόγραμμα από πέρυσι

      Διαγραφή
    3. Πως γίνεται προπονητής τέννις του Φιλίππου να είναι ταυτόχρονα μέλος - γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της ίδιας ομάδας . Εκτός αν δεν έχει κάρτα προπονητή .

      Διαγραφή
  11. Τενίστα από την Italia, Τμήμα τέννις αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ δεν διαθέτει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο δεν είναι νόμιμο ο Δήμος να παραχωρεί ώρες σε δημοτικά γήπεδα, οπότε κόψε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ