Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζει ο Πετρίδης για τον θάνατο του Άγγελου Καϊσίδη: «Σ' αγαπάω - Έχω χάσει ένα κομμάτι από μέσα μου»

Συγκίνησε τους πάντες ο λόγος του Μπάμπη Πετρίδη στη χθεσινή εκπομπή “Στο… Μαντρί”, όπου ο έμπειρος κόουτς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο Άγγελο Καϊσίδη.

Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μπάμπης Πετρίδης, μίλησε για την ποδοσφαιρική κατάσταση της ομάδας του και της έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, ενώ έκλεισε τη συνέντευξή του μιλώντας για τον Άγγελο Καϊσίδη, τον ποδοσφαιριστή των Λευκαδίων που πριν λίγες ημέρες έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου: “Έγινε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι το Παλαιοχώρι αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Μια στρωμένη, νεανική ομάδα. Εμείς καθυστερήσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Μετά το 25λεπτο ισορροπήσαμε, μπήκαμε νοθρά. Εντούτοις, όμως, τις δύο καλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου τις είχαμε εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο, συζητήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια, λύσαμε κάποια προβλήματα και με τις αλλαγές που κάναμε, νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στη Θύελλα Σταυρού. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μου έπαιζε με 10 παίκτες από τον 65ο λεπτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το να παίζεις με 10 παίκτες και να βάζεις δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, λέει πολλά. Δείξανε μέταλλο, δείξανε θέληση και πήραμε μια σπουδαία νίκη, μέσα σε μια ομάδα που δε θα είναι εύκολη για καμία”.

Για την πρεμιέρα με την ΑΕ Καψόχωρας: “Μια πολύ καλή ομάδα. Βέβαια, δεν είναι άτρωτη. Θεωρώ ότι ενώ έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, δεν έχει ηρεμία στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι αν κάποια ομάδα την πάει στο 0-0 και περνάνε τα λεπτά, υπάρχει ένας εκνευρισμός στο παιχνίδι της. Αν κάποια ομάδα κινηθεί έξυπνα, δύσκολα ή εύκολα θα τους κάνει ζημιά. Σαφέστατα έχει ποιοτικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή θα σου κάνουν τη ζημιά. Μην ξεχνάμε, ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εμένα μου λείπανε πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές. Δεν το λέω σαν δικαιολογιά. Αν τους είχαμε, όμως, θεωρώ ότι θα δέιχναμε πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που δέιξαμε. Και σε αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δείξανε μεγάλη θέληση, πάιξανε στρωτό ποδόσφαιρο και επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται, να μην ξεχνάμε ότι η Καψόχωρα προηγήθηκε με ένα μέτρο οφσάιντ γκολ, το οποίο εγώ θα πω ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος του επόπτη και το κλείνω εδώ. Αυτό δεν μειώνει την εμφάνιση και την νίκη της Καψόχωρας”.

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο Διαβατού: “Θεωρώ είναι από τα παιχνίδια που θα έπρεπε να έρθει ο κόσμος να παρακολουθήσει. Τον Διαβατό δεν το έχω δει ακόμη, αλλά βλέποντας τα ονόματα που παίζουν, περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Θα πάμε καθαρά για τη νίκη, όπως και ο αντίπαλος. Είναι 90 λεπτά, ένα παιχνίδι, το οποίο οι ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και σε αυτό το παιχνίδι θα μου λείπουν δύο βασικότατοι παίκτες και μπορεί και τρεις. Την ομάδα μου την προετοιμάζω όσο καλύτερα για αυτό το παιχνίδι και η Κυριακή είναι κοντά”.

Για τον χαμό του Άγγελου Καϊσίδη: “Μου είναι πολύ δύσκολο. Με αυτό το παιδί ήμουν πολύ δεμένος, τύχαινε να είμαι προπονητής του για δύο χρόνια. Τη νίκη με το Παλαιοχώρι δεν την ευχαριστήθηκα, γιατί δεν σου κρύβω ότι σε όλη τη διάρκει του παιχνιδιού μου ερχόντουσαν εικόνες από τον Άγγελο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Παλαιοχώρι και τους διαιτητές που κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή… το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Στη ζωή μου έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές από δίπλα μου. Το λέω με όλη μου την ψυχή ότι ήταν ένα παιδί που δε θα τον έβλεπες ποτέ χωρίς χαμόγελο, ζούσε την κάθε στιγμή. Δεν είχε τρέλα μόνο με το ποδόσφαιρο, ήταν ερωτευμένος με την ομάδα των Λευκαδίων. Σπάνια έχω δει ποδοσφαιριστές να είναι ερωτευμένοι με την ομάδα τους. Πέρα από αυτό, μιλάμε για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα, άσχετα αν έχει ακούσει πάρα πολλά από εμένα προπονητικά. Ήταν πολύ υπάκουος. Θεωρώ ότι χάσαμε ένα διαμάντι ποδοσφαιρικό και ανθρώπινο και ήταν πολύ αγαπητός στον χώρο του ποδοσφαίρου και το χωρίου του. Δεν θα πω να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Πιστεύω ότι εκεί που είναι μας ακούει και θα πω το εξής. Για εμένα προσωπικά, σαν Μπάμπης Πετρίδης, ήταν από τις μεγαλύτερες τιμές που σε είχα ποδοσφαιριστή μου και μακάρι στην μετέπειτα πορεία μου να συναντήσω ανθρώπους σαν εσένα. Να ξέρεις ότι σε αγαπάω και χάνω ένα κομμάτι από μέσα μου γιατί ήμουν πολύ δεμένος με αυτό το παιδί, όπως και με άλλα παιδιά από τα Λευκάδια”.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ