Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαμανίδης: «Όλοι μαζί, να οδηγήσουμε τον Δήμο μας, ακόμη πιο ψηλά»

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Κώστα Σαμανίδης. Ο επιχειρηματίας της Βέροιας, μετά από μαραθώνια διαδικασία στο Πρωτοδικείο που κράτησε για περισσότερο από έναν μήνα, είδε τελικά το όνομά του στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Μια προσπάθεια πολλών ετών, με το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος. 

Ο ίδιος μέσα από τα social media θέλησε να εκφράσει ένα δημόσιο ευχαριστών και να δεσμευτεί πως θα εργαστεί σκληρά για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι πολίτες της Βέροιας.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες Φίλες και φίλοι!

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου (8 Οκτωβρίου) αλλά για κάποιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ένας εκ των οποίων και εγώ, ολοκληρώθηκαν σήμερα, με την επίσημη ανακήρυξη του νέου δημοτικού συμβουλίου από το Πρωτοδικείο Βέροιας.

Η εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που αισθάνομαι προκειμένου να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μου που πίστεψαν σε εμένα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην γυναίκα μου την Ελπινίκη και στον γιο μου τον Χρήστο, που στάθηκαν δίπλα μου αδιάκοπα και με μεγάλη υπομονή, απορροφώντας όλη την ένταση και το άγχος του προεκλογικού μου αγώνα!

Τους γονείς μου ,τα αδέρφια μου ,τους συγγενείς και φίλους που ήταν κοντά μου καθημερινά !

Τους Συνδημότες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους, πιστεύοντας ότι μπορώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους στην τοπική Αυτοδιοίκηση!

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Βέροιας κο Κωνσταντίνο Βοργιαζιδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμου του Δράση με Γνώση !

ΜΑΖΙ ενωμένοι με υπευθυνότητα και συλλογικότητα ,με δύναμη και ψυχή προχωράμε αποφασιστικά, ώστε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά, για εμάς, για το μέλλον μας, μα πάνω από όλα για τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας».

8 σχόλια:

  1. Έλα εντάξει ήσουν τυχερός, όλοι ξέραμε πως θα βγάλει 15 έδρες και εσύ βγήκε 16ος. Σε ευνόησε ο εκλογικός νόμος. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχια στα καθήκοντά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΞΙΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα θερμά μου συγχαρητήρια Κώστα !!! Καλή θητεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα φτωχόπαιδιο που κατάφερε να φτάσει ψηλά με την εργασια και την εντιμοτητα του μακαρι να ειχαμε τετοιους πολιτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχομαι ο δημαρχος να εκτιμησεις τις δυνατοτητες σου και να σου δωσει αξιωμα γιατι το αξιζεις!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει τι θα προσφέρει,αφού κοιμάται το πρωί,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο πιο ψηλά;;; Φτάνει ζαλιζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή και τελευταίος και αντιδήμαρχος σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ