Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Πατρίδα χτυπάει η καρδιά της προπονητικής σχολής UEFA B' - Όλα τα ονόματα

Με διακεκριμένες προσωπικότητες του ελληνικού και ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στην Ημαθία σχολή προπονητών UEFA B.

Υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ιορδανίδη και του Ιωάννη Γκίση, 26 ανερχόμενοι προπονητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στην Ημαθία για τη σχολή UEFA B που διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ημαθίας.

Η συμμετοχή κρίνεται άκρως ικανοποιητική, ενώ το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό με πολύ γνωστές προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου που είτε έχουν αποσυρθεί είτε βρίσκονται ακόμη στην ενεργό δράση είτε έχουν ξεκινήσει ήδη την προπονητική τους καριέρα.

Δείτε στο sportsfan.gr το φωτογραφικό υλικό από το γήπεδο της Πατρίδας:

Στη σχολή συμμετέχουν οι Damian Alberto Cuchmeruk, Makro Markovski, Γεώργιος Απόσογλου, Ανέστης Αργυρίου, Άγγελος Βέρτζος, Αλέξανδρος-Παναγιώτης Βιτουλατίδης, Άρης Καλαϊτζίδης, Κωνσταντίνος Καλούδης, Αντώνιος Κόλιος, Μιχαήλ Κονισπολιάτης, Χρήστος Κουκούτσης, Χρήστος Λισγάρας, Χρήστος Μήντσης, Αλέξιος Μιχαήλ, Βασίλειος Μιχαλόπουλος, Σωτήρης Μπαλάφας, Ζήσιμος Μπρουγιαννάκης, Δημήτριος Πετράκης, Ευστάθιος Ρόκας, Χρήστος Σαατίδης, Χρήστος Σήτος, Στέφανος Σιόντης, Νίκος Τζημογιάννης, Θεμιστοκλής Τσιούτσιος και Παναγιώτης Σχοινόπουλος.

Η σχολή UEFA B έχει διάρκεια από τις 23 έως τις 29 Νοεμβρίου με το πρακτικό σκέλος να πραγματοποιείται στα γήπεδα της Πατρίδας και του Μακροχωρίου και το θεωρητικό στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ