Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο CHR στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ!

Η εξέλιξη ενός Icon
Το νέο Toyota C-HR σπάει όλους τους κανόνες. Αδύνατον να περάσει απαρατήρητο, συνδυάζει το coupe στυλ με μια ισχυρή παρουσίαση. Πρωτοποριακό, δυναμικό και με εξαιρετικές αναλογίες, είναι ένα «concept car» που έγινε πραγματικότητα.

Αιχμηρή σιλουέτα με εκφραστικές γραμμές που διαμορφώνουν γεωμετρικά σχήματα. Το αποτέλεσμα, ένας σχεδιασμός που εκπέμπει ζωντάνια και κίνηση.

Το νέο Toyota C-HR προσφέρει μια σειρά προηγμένων κινητήρων για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Επιλέξτε ανάμεσα στην 5η γενιά Hybrid Electric και σε ένα νέο Plug-in Hybrid Electric σύστημα, με διπλό DNA, που συνδυάζει δυναμική υβριδική απόδοση με διευρυμένη αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Ενσωματώνοντας ένα πλήθος διαισθητικών λειτουργιών, το νέο Toyota C-HR προσφέρει μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη που προβλέπει τις ανάγκες σας. Μετατρέψτε κάθε σας διαδρομή σε μια συναρπαστική εμπειρία με ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay, ευφυή εσωτερικό φωτισμό και καθηλωτικό ήχο.

Δείτε από κοντά και οδηγείστε το μόνο στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ!!!

ΤΟΥΟΤΑ Α.ΠΟΔΑΣ ΑΕΕ, 
ΝΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ
Τ. 2331075600

https://podas.toyota.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ